ONI maakt gehakt van Beek Vooruit: 0-9

In een wedstrijd die vooraf werd gezien als zeer lastig, gezien de eerdere ontmoetingen, heeft ONI werkelijk geen kind gehad aan een pover Beek Vooruit.
ONI dat op volle oorlogs sterkte aantrad, liet er van het begin signaal van scheidrechter Buijs geen misverstand over bestaan wie er deze middag op het kunstgras in Beek de baas was.

Na even te hebben moeten wennen aan het kunstgras en de vreselijke bal waar mee gespeeld moest worden, gingen de Oranje/Blauwe leeuwen helemaal los.
Als eerste wist Rik Verkooijen in de 6e minuut zijn eerste treffer te maken, dat er nog vele volgden wist men toen nog niet, maar de Goalgetter zou later nog van zich doen laten spreken.’ Wat Rik kan dan kan ik ook dacht Maikel Jolie en ook hij wist het netje te vinden in de 12e minuut. ONI zat dus al heel vlug op rozen en men kon nadien doen wat het wilde, het ervaren sterren ensemble van Beek wat enkele vaste waardes miste, wist zich geen raad met de pressie welke ONI ontwikkelde.De echte definitieve genade klap gaf ONI al in de 15e minuut, en jawel daar was hij weer, Rik Verkooijen gooide eigenhandig de wedstrijd in het slot met zijn 2e treffer en dus de 3e voor ONI.

ONI verdiende de voorsprong zeer zeker gezien de strijd, passie en beleving welke men op de mat legde.De mooie aanvallen volgde zich in een rap tempo op, maar soms strande de dadendrang in schoonheid als men probeerde de bal werkelijk al rond tikkend over de doellijn te krijgen. Dit was ook in de dug out van Beek Vooruit opgevallen, waar de leider sprak van een prima team dat ONI, maar soms neemt men net de verkeerde beslissing, anders was het leed niet te over zien voor Beek.
Een compliment met een waarschuwing aan het adres van ONI was een feit.!! Ondanks de vele mogelijkheden bleef de teller na de eerste 45 minuten steken op 4.
De 4e treffer kreeg wel het predikaat doelpunt van de dag mee, deze wonderschone treffer viel ten eer aan Dennis Siemons die vanaf randje zestien de bal met alle precisie over de doelman van Beek in de kruising stifte. Zelfs de spits van Beek had er een applaus voor over en de complimenten nadien aan het adres van de doelpunten maker. ONI dus met een ruime 0 – 4 de rust in.

Na de rust had ONI helemaal de wind in de rug letterlijk en figuurlijk, Beek vooruit kwam wel geteld één keer met een corner op de proppen en één grote afzwaaier wat te boek ging als schot op goal. Na een kleine 14 minuten na rust stond de doelpunten machine van ONI weer op volle toeren te draaien, inderdaad opnieuw was het Rik Verkooijen die de 0-5 maakte en zich ontpopte tot de man met de sloop hamer voor Beek ondanks dat Rik ruim een uur met voetbal schoen speelde waarvan de zool er onder uit lag.! Natuurlijk kon zijn prima mee voetballende collega spits Lars vd Kletersteeg zich niet on betuigt laten en deed er alles aan om ook zijn treffer te kunnen bewerkstelligen. Hij moest hiervoor wachten tot de 15e minuut na rust, eindelijk mocht ook hij de armen ten hemel heffen en kon hij zijn eerste competitie treffer laten noteren en zette ONI op 0 – 6

Direct na deze treffer werd Lars gewisseld, een publieks wissel volgens de supporters van ONI , welke met een lach werd ontvangen door Lars. Ook Maikel Jolie mocht na verloop van tijd gaan rusten en werd vervangen door Raymon Timmermans, die prima inviel en zich ook menigmaal liet gelden. Heel even duurde het voordat de volgende treffers vielen voor ONI, mede door goed keepers werk van de helemaal gek wordende doelman van Beek die zich ontpopte tot held van Beek, daar hij zeker 5 a 6 fantastische reddingen maakte, want anders was het leed voor Beek helemaal niet meer te over zien. Er moeten er toch nog een paar bij dachten de in het Wit speelde Oranje/Blauwe en de daad werd bij het woord gevoegd.

En daar was hij weer voor de 4e keer, zijn naam RIK VERKOOIJEN, met een doffe dreun plofte de bal weer achter de verbouwereerde doelman van Beek en zette hij ONI op 0-7 En ineens was het hel helemaal van de dam, de laatste 2 treffer vielen direct na elkaar in amper 90 sec vielen de 0-8 en 0-9 en liet ONI de gehakt molen op volle toeren draaien. Deze laatste treffers werden gemaakt door invaller Aron Klaasen 0 – 8 en jawel hij loerde er de gehele 2e helft op, ook John Broeders pikte zijn doelpunt mee 0 – 9 De prima scheidsrechter Buijs die een hele rustige middag had vond het welletjes na precies 90 minuten en verloste zo Beek Vooruit uit haar lijdensweg.ONI wint dus dik en dik verdiend met grote cijfers en heeft zo een heerlijke start van de competitie. Mocht er nu ook nog uit gaan komen wat het team in zich heeft, zoals de Beek Vooruit Leider ook al zei, dan word het allemaal nog beter, dit vergt geduld en vertrouwen in elkaar en een tomeloze inzet.

Al deze dingen kan men a.s zaterdag laten zien als men aantreed tegen GOODLUCK, opnieuw een wedstrijd waar men naar uit kijkt, en waar de verwachting is dat vele nieuwsgierig geworden supporters de weg naar SportPark ‘T Wiel weten te vinden. De eerder gespeelde oefen pot tegen Goodluck zal in deze competitie wedstrijd vergeten moeten worden en mag absolute geen leidraad zijn in de bespiegelingen. ONI moet opnieuw vol aan de bak om de goede start van nu een goed vervolg te geven. De wedstrijd die om 14.45 zijn aanvang heeft, zal onder leiding staan van Dhr Wijnings uit Tilburg.

ONI 2 begint met 1-1 tegen Good Luck 2
Ook het 2e elftal heeft haar start gemaakt in de derde klasse met een thuis wedstrijd tegen Goodluck 2. In een wedstrijd waarin volgens trainer Ad Broeders de doelen van ONI te laag zijn, daar men 5 maal de lat heeft geraakt, heeft ONI 2 zich uit eindelijk te kort gedaan met dit gelijke spel. Na meting van de doelen leerde dat de doelen precies de juiste hoogte hebben, en dat de spelers van ONI 2 het kampioenschap latje trappen inmiddels al wel hebben gewonnen. Nu het vizier op scherp krijgen is het advies en de ballen vliegen er dan wel in.