Dartsnieuws Sportcafé ’t Vaartje

Foto:

In sportcafé ’t Vaartje won Pim Bollen de tweede wedstrijd van het bouwbedrijf van Leijsen Kleindongen-rankingtoernooi. In de finale was hij te sterk voor Erwin van Riel. Het werd 4-0. In de halve finale versloeg Erwin in een zinderende strijd Goof Verbunt met 3-2. Pim was hier met 3-0 te sterk voor Jac v.d. Ven. In de verliezerronde ging de titel opnieuw naar Gert-Jan van Peer. Hij was met 3-2 te sterk voor Nick Dirven.

Pim Bollen/Jac v.d. Ven koppelkampioen
In het koppeltoernooi ging de titel naar Pim Bollen en Jac v.d. Ven. Pim pakte hiermee de dubbel. Zij wonnen met 3-2 van Ton Kemmeren en Nick Dirven, die de tweede paats voor zich opeisten. Hierna volgden Erwin van Riel en Gert-Jan van Peer en Goof Verbunt en Frans Kemmeren. De hoogste uitworp was eveneens voor Pim Bollen met 66. Bovendien gooide Pim ook nog een 180-er. De volgende wedstrijd is op zaterdagavond 19 september.

Aankondigingen

Eerste thuiswedstrijd ‘t Vaartje
Op dinsdagavond 15 september gooit team ’t Vaartje de eerste thuiswedstrijd van het seizoen. Het betreft een wedstrijd in de competitie van de West Brabantse Darts Federatie. Het moet het in sportcafé ’t Vaartje opnemen tegen team Flash uit Etten-Leur. Team ’t Vaartje bestaat uit Ernest v.d. Kaay, Davey Danyluk, Goof Verbunt, Hans de Jong, Patty v.d. Wiel en Ton Kemmeren. De wedstrijd in sportcafé ’t Vaartje begint om 21.00 uur.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen