Biljartnieuws Sportcafé ’t Vaartje

Foto:

Jos Brouwers Schilderwerken pakt winst
In sportcafé ’t Vaartje won team Jos Brouwers Schilderwerken Dongen met 27-24 van team D’n Berg uit Geertruidenberg. In de eerste partij verloor kopman Ad Faro. Ad kwam niet in zijn spel en bleef reatief ver verwijderd van de finish. In de tweede partij won Embert Broekhoven met het fraaie gemiddelde van 0.707. In de laatste partij gaf reserve Ton Kemmeren zijn tegenstrever geen schijn van kans. Hij won afgetekende met het degelijke gemiddelde van 0.622. Door dit resultaat is team Brouwers wel gezakt naar de zesde plaats.

’t Vaartje rukt op
In Oosterhout won team ’t Vaartje met 23-29 van de nummer twee team De Eekhoorn in de eerste partij had Leo Loonen een moeilijke start en werd op een grote achterstand gezet. In de tweede helft van de partij herpakte Leo zich en maakte onder meer een fraaie serie van zeven. Zijn rivaal werd hierdoor geïmponeerd en kwam nog maar moeizaam tot score. Leo hield echter het goede ritme vast en won vervolgens met ruime voorsprong. Hij kwam uit op het fraaie gemiddelde van 0.720. Ook Piet Kamp begon moeizaam. Zijn opponent deelde in de malaise. Ook Piet had een puike tweede helft. Hij kwam toch nog uit op het degelijke gemiddelde van 0.574. In de laatste partij hervond Frans Kemmeren de aansluiting door een fraaie serie van zes. Vervolgens ging zijn tegenstander er wederom vandoor. Frans kon hem niet meer achterhalen. Frans moest in de na-beurt nog vier caramboles halen. Hij kwam niet verder dan twee. Door dit resultaat is team ’t Vaartje opgeklommen naar de vijfde plaats.

Aankondigingen
Biljartsport districtscompetitie driebanden-klein:
Jos Brouwers Schilderwerken thuis
Op dinsdagavond 14 juli speelt team Jos Brouwers Schilderwerken in sportcafé ’t Vaartje tegen De Eekhoorn uit Oosterhout. Bij winst komt de vierde plaats in de rangschikking nadrukkelijk in het vizier. Team Jos Brouwers bestaat uit: Ad Faro, Jan Ligtenberg en Embert Broekhoven. De wedstrijd begint om 19.30 uur.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen