Laurens Jansen kring kampioen Baronie Breda

Foto:

De kampioenen van KNHS kring Baronie Breda zijn bekend, na spannende selectiewedstrijden zijn de finalisten gisteren tijdens de laatste selectie-wedstrijd in Bavel gehuldigd. De combinaties van paardensportvereniging de Toekomst hadden zich prima weten te plaatsen in de ranglijsten van de grote kring van Baronie Breda.

Laurens Jansen (foto) had de selectiewedstrijden succesvol weten af te ronden, met zijn schimmel Double U had hij zich op de eerste plaats in de klasse L weten te plaatsen. Een top prestatie, want in springrubriek L moet je toch zeker over een goede techniek beschikken om deze rubriek op 1.10m foutloos te kunnen springen. Ook Lynn de Bie kijkt terug op mooie selectie wedstrijden, met haar paard Anyway wist ze zich als 3e te plaatsen in de L rubriek van de kring. Voor beiden betekent dit dat ze verzekerd zijn van startplaatsen voor de Brabantse Kampioenschappen op 16 augustus te Zijtaart. En onder de deskundige leiding van oud internationaal springruiter Paul van Ewijk zullen zij zich klaar gaan stomen voor deze wedstrijd.

Ook de dressuurcombinaties waren succesvol in de kring. Roos Vermeulen wist zich op een 7e plaats in de klasse Z1 te plaatsen met haar mooie Massimo Sogno. En Daniëlle Asin veroverde een 11e plek in de klasse M1 met haar sensibele paard Davinci. Het moet benadrukt worden dat het allemaal jonge amazones/ruiters van PSV de Toekomst zijn, die succesvol hun studie combineren met de intensieve paardensport. En deze combinaties moeten zich meten met veel professionele ruiters die vaak beroepsmatig met deze sport bezig zijn. PSV de Toekomst wenst Lynn en Laurens dan ook veel succes met hun voorbereidingen voor de Brabantse kampioenschappen!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen