Jeu de Boules De Vaart Erin

Foto:

Na vijf wedstrijden in de dorpencompetitie staat gezelligheids-Jeu de Boules-vereniging De Vaart Erin (DVE) op een mooie vijfde plaats. Het sterke team van Oosteind staat aan de leiding. De achterstand op dit team is onoverbrugbaar.

Team Oosteind staat immers op 36 punten, terwijl DVE op 20 punten staat. Het is echter wel mogelijk om te stijgen in het klassement. De achterstand op de nummer 4, Gilze, bedraagt slechts drie punten. Bij goed spel zou ook de nummer drie, Teteringen, die op zes punten staat nog achterhaald kunnen worden. Het achterhalen van de nummer twee, Waspik, wordt moeilijker. Acht punten inlopen in twee wedstrijden lijkt wat veel gevraagd. DVE heeft in verhouding het lichtst programma, omdat het nog uitkomt tegen de nummer 6, ’t Veer, en de nummer 8 Molenschot. De deelnemers genieten van de dorpencompetitie. Aan het eind zal de balans worden opgemaakt. De spelers van DVE zijn erg positief over deze competitie.
Aankondigingen
Jeu de Boules DVE
12-7-2015: Eindtoernooi
Op de banen bij sportcafé ’t Vaartje wordt door gezelligheids-Jeu de Boules-vereniging De Vaart Erin (DVE) op zondagmiddag 12 juli het laatste toernooi van het seizoen afgewerkt. Het belooft een mooie afronding te worden van het seizoen. Stijn Kennekens is zeker van de eerste plaats in de ranking. Wilma Kemmeren wordt tweede. De strijd hier achter is nog erg spannend. Het betreft ook deze keer een koppellotingtoernooi. De koppels worden dus geloot. Dit zorgt voor spanning, maar ook voor verbroedering. Na afloop is er voor degenen die zich opgegeven hebben een barbecue. Deze is gratis voor de vaste deelnemers (acht wedstrijden of meer meegegooid). De vereniging kent geen contributie. Wel wordt er per wedstrijd een inschrijfgeld gevraagd van € 2,50 per persoon. Maandelijks wordt er minimaal een wedstrijd gegooid. Aanmelden kan bij Hanny en Ton Kemmeren (tel:0162-312275 of email [email protected]). Ook kun je daar terecht voor informatie.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen