Fleet Open Dongense Badmintonkampioenschappen 2015 weer een enorm succes

Foto:

Net als voorgaande jaren, stond ook dit jaar het paasweekend in het teken van de Fleet Open Dongense Badmintonkampioenschappen. In totaal deden er 204 spelers mee, die variërend van onderdeel en niveau (1, 5, 7, 9 of beginners) speelden in een poulesysteem en later in een afvalsysteem. Er werden veel leuke en spannende wedstrijden gespeeld!

Met dank aan de toernooicommissie en andere leden van de vereniging verliep het toernooi vlekkeloos. Dit toernooi werd mede mogelijk gemaakt door Fleet Nederland, Sitrus Fitfruit en Pulcher. Vanwege het grote succes zal het toernooi volgend jaar weer met Pasen plaatsvinden, en wel op 26 en 27 maart 2016.

BC Shot was zelf goed vertegenwoordigd tijdens het toernooi en verschillende leden van BC Shot vielen in de prijzen. In de categorie 1: gemengddubbel 2e prijs voor Romy Peeters en Richard
Gans, damesdubbel 2e prijs voor Romy Peeters en haar partner en herenenkel 2e prijs voor Richard Gans. In de categorie 5: herendubbel 2e prijs voor Ferenc Schara en zijn partner, damesenkel 1e prijs voor Kim van der Tak.In de categorie 7: damesdubbel 1e prijs voor Ilse Sprangers en Nicole Zijlmans, herenenkel 2e prijs voor Richie de Leeuw en damesenkel 2e prijs voor Denise Vermeer.

In de categorie 9: gemengddubbel 1e prijs voor Angelique Siemons en Peter Duijkers, herendubbel 2e prijs voor Peter Duijkers en Marco Gruppen, damesdubbel 1e prijs voor Fenna Stege en Jannie Willemse, damesdubbel 2e prijs voor Angelique Siemons en haar partner en tot slot herenenkel 2e prijs voor Marco Gruppen.

BC Shot wil iedereen bedanken voor zijn of haar deelname en voor de vele supporters die een kijkje zijn komen nemen. Vooral dankzij jullie is dit toernooi ieder jaar weer een sportief maar ook enorm gezellig en leuk evenement!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen