Corné van Mastrigt wint darttoernooi in Café De Valk

Foto:

Zondag 22 februari j.l. vond er weer een toernooi plaats voor de open ranking in Café De Valk. Er werd een single en koppel toernooi verspeeld. Het koppel en single toernooi werd verspeeld in poules. Beide toernooien hadden aansluitend een winnaars en een verliezersronde. Er werd gestart met de koppelwedstrijden. Rob Tilemans en Willy van de Wiel werden finalisten door winst op Bob Renard en Peter Driessens. Ook Corné van Mastrigt en Mark Bakx haalde de finale door winst op Roger Hellebrand en Leon van Gorp. In de finale ging de winst met 4-1 naar Willy en Rob.

darts24021
v.l.n.r. Willy, Corné, Mark en Rob

De verliezersronde werd met 3-0 gewonnen door Rob Emmerik en Kevin Laurijsen tegen Germaine van Lissum en Joyce Schaefers.

darts24022
v.l.n.r. Kevin, Germaine, Joyce en Rob

De hoogste uitworp ging naar Willy van de Wiel met 114, Corné van Mastrigt gooide 110 uit. Hierna gingen de singles van start. Corné van Mastrigt ging naar zijn 2e finale door winst op Willy van de Wiel. Peter Driessens werd finalist door winst op Kevin Laurijsen. In de finale ging de winst met 5-2 naar Corné, proficiat.

darts24023
v.l.n.r. Kevin, Willy, Corné en Peter

Bob Renard won met 3-2 in de finale van de verliezersronde tegen Peter Willemsen.

darts24024
Peter en Bob

De hoogste uitworp ging bij de singles naar Roger Hellebrand met 150 (3 keer dubbele bull) Kevin Laurijsen gooide 123 uit, Corné van Mastrigt 116 en Willy van de Wiel 111. In totaal werd er 29 keer 180 gegooid die allen weer werden beloond met een gratis consumptie. Willy van de Wiel knalde er weer 13 stuks in. Corné van Mastrigt plaatste er 6. 2x 180 was er voor Bob Renard, Roger Hellebrand en Rob Tilemans. 1x 180 lieten Mark Bakx, Leon van Gorp, Kevin Laurijsen en Peter Driessens noteren.

De uitslag
WINNAARS SINGLE                    WINNAARS KOPPELS 
1. Corné van Mastrigt                 1. Rob Tilemans – Willy van de Wiel
2. Peter Driessens                      2. Mark Bakx – Corné van Mastrigt
3. Willy van de Wiel                    3. Leon van Gorp – Roger Hellebrand
Kevin Laurijsen                              Peter Driessens – Bob Renard
5. Roger Hellebrand
Ad Timmermans
Rob Tilemans
Mark Bakx

VERLIEZERS SINGLE                  VERLIEZERS KOPPELS 
1. Bob Renard                           1. Kevin Laurijsen – Rob Emmerik
2. Peter Willemsen                     2. Germaine van Lissum – Joyce Schaefers
3. Dennis Hendrickx
Leon van Gorp

ZONDAG 1 MAART DARTTOERNOOI OPEN RANKING IN CAFÉ DE VALK
Voor de open ranking vindt in Café De Valk a.s. Zondag 1 maart weer een toernooi plaats. Er wordt een single en een koppeltoernooi verspeeld. Het koppeltoernooi wordt altijd verspeeld in poules. Beide toernooien hebben een winnaars en verliezersronde. Het toernooi vangt aan om 13.30 uur tot die tijd kunt u inschrijven. Graag tot zondag.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen