DVVC niet verder dan een remise tegen SSW

Foto:

DVVC heeft met het treffen tussen SSW uit Dordrecht slechts 1 punt overgehouden. In een niet al te beste wedstrijd mochten uiteindelijk beide ploegen blij zijn met een 1-1 remise en werden dus de punten broederlijk verdeeld.

In de heenwedstrijd werd nog met 2-1 verloren terwijl daar veel meer in had gezeten terwijl nu beide partijen redelijk aan elkaar gewaagd waren. Na een aarzelend begin aan beide zijde hadden beide doelmannen weinig werk te verrichten. Na een kwartiertje spelen werd Maikel van Bragt geheel ten onrechte terug gevlagd en gefloten voor buitenspel daar spits Osman Cemrek zich wel in buitenspel positie bevond maar zich onttrok van het spel maar niet veel later kon de thuisploeg toch juichen. Jasmin Velagic maakte zich met een mooie actie vrij aan de zijlijn en bediende Hasan Demirtas op maat de verwoestend uit kon halen:1-0 De bezoekers kwamen wel regelmatig voor het vijandig doel echter zonder gevaarlijk te worden. Na een 1-0 ruststand had de thuisploeg na de thee verschillende riante mogelijkheden de score te verdubbelen echter zonder resultaat. Ferit Saygili, Koen Swanen en Jasmin Velagic waren niet zuiver in hun afronding en bleef de marge slechts op 1 doelpunt. Gaande weg de wedstrijd werd de druk van SSW groter en een doelpunt kon niet uitblijven. Tien minuten voor tijd viel dus de gelijkmaker en de bezoekers zochten naar meer maar ook zonder resultaat. Eerst moest aanvoerder Marc Gitz op de doellijn redden en in de slotminuut wist doelman Jan-Willem Siemons met een katachtige reflex zijn goal verder vrij te houden. Siemons, die net voor aanvang van de wedstrijd te horen kreeg dat doelman Sitke Ozdemir geblesseerd afviel, kon terug zien op een prima wedstrijd. Het scheelde ook niet veel of DVVC ging met de 3 punten aan de haal, in een uitbraak vlak voor tijd met een 5 tegen 2 overtal situatie kon zowel Jasmin Velagic als Masoud Bazaz zich tot matchwinnaar kronen echter beide mistte het overzicht en bleef er een 1-1 stand op het scorebord staan. Zowel DVVC als de degradant uit de 3e klas SSW konden zich vinden in de puntendeling. Daar beide onderste ploegen op de ranglijst verloren kon DVVC toch nog een puntje uitlopen. Zondag a.s. de belangrijke wedstrijd tegen nummer voorlaatst, DSE. Aanvang 14:30 uur op sportpark Hoge Neerstraat in Etten-Leur.

Opstelling:
Jan-Willem Siemons, Stefan Celi, Marc Gitz, Maikel van Bragt, Willem van Riel, Dennis Kras, Jasmin Velagic, Birol Demirtas, Osman Cemrek(Ferit Saygili), Hasan Demirtas(Masoud Bazaz), Koen Swanen(Ugur Kaya),

Uitslagen DVVC
DVVC 1 SSW 1 1-1
Ulicoten 1 DVVC 6 2-1

Programma DVVC
Zaterdag 28 februari
Sarto G2 DVVC G1 11:15
ONI 3 DVVC 2 zat. 14:45
DVVC veteranen Dongen vet. 15:00

Zondag 1 maart
DSE 1 DVVC 1 14:30
SC ’t Zand 4 DVVC 2 12:00
DVVC 4 VOAB 12 10:00
Advendo 6 DVVC 5 11:00
Gloria UC 4 DVVC 6 10:00
DVVC VR1 Neerlandia’31 VR1 10:00

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen