Dongense Darts Competitie

Young Falcon was deze week vrij in de Tweede Divisie en kon zo toezien of de concurrenten dichterbij kwamen. De Bluffers staan op de 2-e plek en hebben een vette score nodig tegen HBHB. Maar de wedstrijd bleef redelijk in evenwicht en HBHB had zelfs de overhand. 7-6 de winst voor HBHB. Nick van Kuijk van De Bluffers scoorde een 180. De nummer 3 Het Karrewiel 13 moest op bezoek bij No Skills just luck, maar die wedstrijd werd uitgesteld. No Score ontving Het Vaartje. Na een 2-2 tussenstand greep Het Vaartje de macht en won ruim de wedstrijd. De uitslag was 10-3 voor Het Vaartje. De 180 teller is naar 8 gegaan. Young Falcon blijft gewoon bovenaan. De Bluffers blijven ook 2-e en Het Vaartje is nu de nummer 3.

In de Eerste Divisie heeft Vrolijke Bull een aardig gat geslagen met de rest. Aan Nie te Pijle de taak om de competitie weer een beetje spannend te maken. Dat lukte niet helemaal. Vrolijke Bull verloor het eerste punt, maar wandelde daarna door naar een 10-3 overwinning. Paul Wijnands van Vrolijke Bull finishte 100. New Bundy’s speelde tegen Het Karrewiel 2. New Bundy’s begon goed met 2 singlewinsten, maar Het Karrewiel pareerde goed. En zou er dan een eerste winst inzitten voor New Bundy’s? Nee want Het Karrewiel pakte de beslissende leg en won met 7-6. Pijlloos speelde tegen 4P. De eerste ontmoeting werd een 10-3 overwinning voor Pijlloos. Ook de 2-e ontmoeting werd een overwinning voor Pijlloos, maar de score beef beperkt tot 7-6. De Tobbers waren deze ronde vrij. De 180 teller blijft staan op 11. Vrolijke Bull heel dik aan de leiding. Nie te Pijle en Pijlloos volgen op plaats 2.
Wederom was er een klassieker in de Ere Divisie. Triple Trouble tegen The Dartons. Het publiek ging er eens goed voor zitten. Tot 5-5 was de wedstrijd in evenwicht. Triple Trouble pakte echter de laatste 3 punten en won zo de wedstrijd met 8-5. Voor The Dartons gooide Wiek Claassen 120 uit en voor TT gooide Vincent Langeveld 135 uit. Verder zijn we snel klaar in deze divisie. Van Op Dreef 12 tegen De Valk is geen uitslag bekend en Gijle Peile tegen Game on werd uitgesteld. BSEIDREN was vrij. De 180 teller blijft staan op 45. Triple Trouble heeft nu de leiding overgenomen voor De Valk en Op Dreef 12.