Nieuws van PSV de Toekomst

Foto:

De eerste selectie wedstrijden dressuur en springen zijn weer achter de rug, 6 combinaties van paardensportvereniging de Toekomst namen hieraan deel.

Bij de pony’s startten Daniëlle Asin en Demi Bink. Demi startte weer in een hogere klasse namelijk de klasse DE/M2 met haar pony Sensation, ze eindigde op de 7e plaats.
Ook Daniëlle (zie foto) startte een klasse hoger, met Hero kwam ze uit in de klasse DE/Z1.
De twee jury’s gaven haar proef in totaal 417 punten en ze eindigde daarmee op een mooie 2e plaats.
Bij de paarden komt Kirsten Nooijens voor de eerste keer uit met het paard Dolce Invictus. 
Een prima debuut in de klasse B, ze scoorde 192 punten en eindigde op een 3e plaats.
Roos Vermeulen startte in de klasse M1 met haar paard Massimo Sogno, de proef ging erg goed en ze wist ermee de 6e plaats te bemachtigen.
Laurens Jansen wou zijn springpaard Double U eens voorstellen in de dressuurring, ook hij startte in de klasse B. Toch ligt de voorkeur voor zijn paard duidelijk bij het springen en was erg ongeduldig, hij eindigde op de 16e plaats. De springwedstrijd een week eerder in de klasse L was succesvoller, hij was foutloos en kon de overwinning op zijn naam schrijven.
Lynn de Bie komt met haar paard Delano na een lange blessure tijd weer terug in de springpiste.
In Waalwijk verliep het uitstekend en Lynn wist foutloos het parcours te springen, vanwege een lichte blessure kon ze helaas niet de barrage rijden, maar dit resultaat geeft veel vertrouwen voor de komende wedstrijden. Dus de eerste selectiepunten zijn weer binnen en nu verder trainen voor de volgende selectiewedstrijd in Rijsbergen.