Dongense Darts Competitie

Na een weekje beker gaan we weer verder met de Dongense Darts Competitie. De vijfde ronde en het zal toch wel gedaan zijn met de koppositie van Het Karrewiel 1 in de Tweede Divisie?  En ja Het Karrewiel 1 verloor dan ook van Nie te Pijle. In het Karrewiel waren de gasten met 8-5 te sterk. Ruimte voor de concurrenten om de nummer 1 positie over te nemen. Het Vaartje dat op de 2-e plaats stond speelde tegen No Score. En ook Het Vaartje verloor met 5-8, dus die komen niet dichterbij. Stef Mommers van No Score gooide 180 score en finishte 88. HBHB dat gedeeld derde stond met No Score moest het opnemen tegen De Bluffers. HBHB drukte na 2-2 door en won ruim met 9-4. Maar of het voldoende is voor de 1ste plaats? TROTS ontving DVDVD. En na de ruime winst vorige week was er nu wederom winst voor TROTS. 10-3 de uitslag. De 180 teller is verdubbeld en staat nu op 2. De winst van HBHB was net niet voldoende om Het Karrewiel van de eerste plaats af te krijgen. HBHB staat nu wel 2-e en No Score is de nummer 3.

Het is ongelooflijk, maar alle 6 de wedstrijden in de Eerste Divisie zijn met minimaal verschil gewonnen dan wel verloren. Dus alle uitslagen zijn 7-6 of 6-7. Het Karrewiel 2 blijft als mede-koploper net aan de goede kant van de score tegen Louwe Geeuw. De andere koploper Mooi(e) laatste lukte dat ook. 7-6 de winst dus tegen Pijlloos. En ook de nummer 3 leverde geen punt in. 7-6 de winst voor Vrolijke Bull in de uitwedstrijd tegen 4P. De Tobbers die toch altijd bovenin meededen hebben nog niet de vorm gevonden. Tegen Op Dreef 3 werd op het laatst een grote nederlaag afgewend door de laatste 4 punten binnen te slepen.. Dus het bleef bij een 6-7 verlies. Remko Pooters van Op Dreef had een uitworp van 94. Het Karrewiel 13 speelde op de donderdag al tegen Falcon. 7-6 de winst voor Falcon mede door een 105 finish van Toon Schellekens. Game on speelde in De Salamander tegen De Salamander!! Een echte derby dus. Game on bleek net wat sterker en won met 7-6. Michael Zijlmans van Game on noteerde een 180. De 180 teller staat nu op 6. In de stand is er niks veranderd. Het Karrewiel 2 en Mooi(e) laatste hebben 4 punten voorsprong op Vrolijke Bull.
In de Dongense Ere Divisie speelde Op Dreef 12 tegen New Bundy’s. Een herhaling van de eerste bekerwedstrijd die toen door Op Dreef werd gewonnen. Dat was nu ook het geval. En het werd een dikke winst, want New Bundy’s werd met 10-3 naar huis gestuurd. WICO tegen Gijle Peile was een spannende pot die met de laatste leg beslist moest worden. WICO won deze en dus de wedstrijd met 7-6. Voor The Dartons en Triple Trouble stond een herhaling op het programma Een week eerder speelde beide al tegen elkaar voor de beker. En wederom was er winst voor The Dartons. Ondanks dat Triple Trouble een 4-1 voorsprong nam werd het toch een 8-5 winst voor The Dartons. Wiek claassen gooide 1 maal 180. Voor TT gooide Antos Jankowski een 180 en ook Dennis Heeren gooide 1 maal 180. De Valk 1 moest spelen tegen BSEIDREN. De Valk 1 was sterker en won met 8-5. Voor De Valk gooide Dennis Geerts een 180 en voor BSEIDREN gooide Dennis van Strien een 104 finish en Erik Panis een 120 finish. De 180 teller is gestegen tot een totaal van 15. Triple Trouble blijft aan de leiding, maar De Valk 1 en The Dartons moeten nog een wedstrijd inhalen en staan kort op plaats 2 en 3. 
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen