Dartsnieuws Sportcafé ’t Vaartje

Foto:

In sportcafé ’t Vaartje werd een wedstrijd gegooid in het kader van het bouwbedrijf van Leijsen Kleindongen-rankingtoernooi. In het singletoernooi ging de winst opnieuw naar Hans de Jong. Het was voor de tweede achtereenvolgende keer dat Hans dit jaar de singletitel greep. Hij won van Pim Bollen met 4-2.  Hans kwam in de finale door in de semifinale met 3-0 te winnen van Goof Verbunt. Pim won met 3-1 van Erwin van Riel. In de veriezerronde ging de titel naar Jordan Marijnissen. Hij won et 3-0 van Wesley Goossens 

De Jong/Goossens winnen koppels
In het koppeltoernooi ging de titel eveneens naar Hans de Jong. Samen met Wesley Goossens stevende hij op de titel af. Zij pakten de belangrijke winst op Goof Verbunt en Wilma Kemmeren, die tweede werden. Daarna eindigden Frans Kemmeren en Jordan Marijnissen en Pim Bollen en Nick Dirven. De hoogste uitworp ging naar Pim Bollen met 94. Hans de Jong scoorde een 180-er. De volgende wedstrijd in sportcafé ’t Vaartje is op zaterdagavond  2 november. 
West-Brabantse Darts Federatie:
Bekerwinst ’t Vaartje
In sportcafé ’t Vaartje won dartsteam ’t Vaartje met 8-1 van dartsteam Boeimeer uit Breda. Hans de Jong, Goof Verbunt, Davey Danyluk en Patty v.d. Wiel wonnen allen hun singlepartij. Bij de koppelpartijen maakte Ernest v.d. Kaay ook nog zijn opwachting. Drie van de vier koppelpartijen werden gewonnen en ook de teamronde ging naar de darters uit Dongen-Vaart. Davey had nog een mooie 110 uitworp en Goof gooide ook nog een 180-er. 
Aankondigingen
’t Vaartje thuis
Op dinsdagavond 22 oktober gooit team ‘t Vaartje een thuiswedstrijd. Het betreft een wedstrijd in de competitie van de West Brabantse Darts Federatie. Het moet het opnemen tegen team De Praktijck uit Raamsdonksveer. Bij een goed resultaat kan team ’t Vaartje de koppositie behouden. Team sportcafé ’t Vaartje bestaat uit Ernest v.d. Kaay, Goof Verbunt, Hans de Jong, Patty v.d. Wiel, Ton Kemmeren en Davey Danyluk. De wedstrijd in sportcafé ’t Vaartje  begint om 21.00 uur.  
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen