Het KunstPodium presenteert: Eindmanifestatie Kunstmenu groep 5 en 6

Foto:

Het KunstPodium organiseert dit schooljaar, in samenwerking met alle basisscholen in de gemeente Dongen, Het Kunstmenu! Een gevarieerd programma met als doel om alle basisschoolleerlingen tijdens hun schoolperiode in aanraking te laten komen met diverse vormen van kunst en cultuur, zoals muziek, dans, theater en erfgoed.

De groepen 5 en 6 hebben de afgelopen weken intensieve zanglessen gevolgd van de docenten van Stichting Koorplein. Elke klas heeft zijn eigen stem ingestudeerd onder begeleiding van ervaren professionals. Als hoogtepunt van deze samenwerking komen de groepen op 18 april om 13:30 uur samen op het buitenpodium bij de Cammeleur, waar de stemmen samenkomen en zij een meerstemmig stuk ten gehore zullen brengen. Dit vormt het resultaat van hun toewijding en inzet gedurende Het Kunstmenu.

Alle ouders, grootouders en geïnteresseerden zijn van harte welkom om deze bijzondere uitvoering bij te wonen en te genieten van het talent en de creativiteit van de Dongense basisschoolleerlingen.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen