VV Dongen is 100 jaar jong…en dat wordt gevierd!

Foto:

VV Dongen viert dit jaar het honderdjarig jubileum. Speciaal voor die bijzondere gelegenheid is er een jubileumwebsite gemaakt waarop alle informatie te vinden is met betrekking tot de viering van deze mijlpaal.

Op de jubileumwebsite www.vvdongen100.nl wordt onder de noemer ‘Een Eeuw(ig) VV Dongen’ het volledige jubileumprogramma gedeeld met alle belangstellenden. Onderdeel van deze website zijn interviews die onlangs in een professionele setting gehouden zijn met personen uit diverse geledingen uit de VV Dongen geschiedenis. Deze interviews komen in de komende periode in diverse afleveringen voorbij. Het eerste interview staat inmiddels op de jubileumwebsite. Hierin komen Ton Jansens en Hans Kuijsters aan het woord. Onder leiding van interviewer Luke Merkx en met camera- en montage werk van Joris de Man Vormgeving & Videoproductie, vertellen zij over hun ervaringen op het gebied van het technisch beleid bij VV Dongen. Het eerste interview is ook hier te zien.

Programma
Het jubileum van VV Dongen gaat zeker niet onopgemerkt voorbij. De jubileumcommissie heeft een uitgebreid programma samengesteld waarvan het zwaartepunt zal liggen in het eerste weekend van september 2023. Maar ook voor de zomervakantie zijn er al activiteiten. Zo loopt momenteel de bedrijvencompetitie waarvan vrijdag 2 juni de prijsuitreiking zal zijn. Verder komt er een speciale jubileumkrant (huis aan huis), is er een feestelijke dag voor de jeugd, een receptie (op 26 augustus),  een feestavond op 2 september met diverse artiesten bij de Cammeleur, een wedstrijd tegen FC de Rebellen en een veilingavond.

Alle informatie over het jubileum vind je dus op de website www.vvdongen100.nl

Ook op dongen.nieuws.nl vind je veel informatie als je klikt op het tabblad 100 jaar VV Dongen Deze vind je rechtsboven op deze website

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen