Veiligheidsmarkt in Dongen

Foto:

Op 3 juni is het Wilhelminaplein van 10.00 tot 16.00 uur het decor voor een veiligheidsmarkt in het kader van de ‘Dag van de Veiligheid’

Tijdens deze dag zijn alle hulpdiensten aanwezig. Samen met vertegenwoordigers van brandweer, politie, Veilig Thuis en Brandveilig Wonen gaat de gemeente graag het gesprek met u aan. “Samen kunnen we informatie delen over alles wat met veiligheid te maken heeft in en om uw huis, uw buurt, uw bedrijf, uw school of sportvereniging. U mag van dichtbij een kijkje nemen bij voertuigen van brandweer, politie en sleepdienst. Het multi-media-lab van de politie neemt u mee in de wereld van de cybercriminaliteit. Ook aan de kinderen is gedacht. Naast de voertuigen is er ook een springkussen aanwezig. De brandweer geeft diverse demonstraties en ook de jeugdbrandweer is aanwezig” aldus gemeente Dongen in de aankondiging van deze dag.

Doel
De Dag van de Veiligheid is een interactief evenement voor jong en oud waarmee  de gemeente de inwoners van Dongen nog meer bewust wil maken van alles wat met veiligheid te maken heeft.

Gratis attentie!
Inmiddels hebben alle huishoudens in Dongen namens burgemeester Marina Starmans en team veiligheid van de gemeente Dongen een schriftelijke uitnodiging ontvangen in de brievenbus. Neem deze brief mee op 3 juni, lever deze ter plaatse in bij de medewerkers van de gemeente Dongen en u krijgt een leuke attentie! Natuurlijk heeft deze attentie te maken met veiligheid! U komt toch ook?!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen