Thema’s 61e Zomerspelen bekend

Foto: Stijn Rompa

Ieder jaar krijgen de kinderen vóór de zomervakantie het gele boekje van de Zomerspelen. Dit jaar hebben weer een groot aantal kinderen zich aangemeld voor de 61e Zomerspelen. De Zomerspelen zijn dit jaar van 22 tot en met 26 augustus. En ook dit jaar is het een week vol avontuur!

De thema’s
Het is eindelijk zo ver, de thema’s zijn bekend! De kinderen van groep 1-2 Noorderpoort beleven spannende avonturen ,met de poppenkast. Groep 1-2 Heilig Hart gaat op de racetour (de racers van Heilig Kart). Alle kinderen van groep 3-4 gaan dit jaar een kijkje nemen in de wereld van de spionnen. De meisjes en jongens van groep 5-6 zullen het druk krijgen met het ontrafelen van het mysterie van Jammerdan. De kinderen van groep 7-8 en de brugklas zitten de gehele zomerspelenweek in de sfeer van Indiana Jones

Het gele boekje
In het gele boekje staat alle belangrijke informatie voor deze avontuurlijke week. Het groepsthema, zomerspelengroepsnummer, de tijden en kledingtips staan hierin vermeld. De gele boekjes zijn ook digitaal te vinden op onze website: www.dongensejeugdraad.nl.

De na-na-inschrijving
Heb je na het lezen spijt dat jij je niet hebt aangemeld voor de Zomerspelen? Je bent nog niet te laat! De allerlaatste mogelijkheid om je aan te melden is op dinsdag 16 augustus. Meer informatie hierover volgt

Vrijwilligers
Ook dit jaar kan Stichting Dongense Jeugdraad rekenen op de inzet van meer dan 250 vrijwilligers. Maar we zijn altijd op zoek naar vrijwilligers die willen posten. Dit zijn vrijwilligers die helpen bij spelletjes, drinken inschenken en boef spelen. Is dit iets voor jou? Meld je snel aan via onze website!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen