Tiende Bokse Bikersz D op 12 juni wordt bijzonder

Foto:

Na twee jaar afwezigheid beleeft de Bokse Bikersz D dit jaar haar tiende editie. Op 12 juni kunnen alle motorliefhebbers van Dongen en omgeving weer genieten van een toerrit en een super programma op het podium bij Den Hamse Bok.

De weergoden zijn de deelnemers dit jaar uitermate goed gezind. Het verwachte zonnetje en een temperatuur van 22 graden maken het ideaal motorrijdersweer. Inmiddels zijn er al ruim 120 voorinschrijvingen binnen, een prachtig aantal. Voorinschrijven is nog mogelijk tot zaterdag 11 juni 18.00 uur. Bij voorinschrijven via de website ben je zeker van Lunch en T shirt! Inschrijven kan ook nog op de dag zelf.

Er is weer een prachtig t-shirt gemaakt en natuurlijk is er ook deze keer een mooie route uitgezet. Naast diverse kraampjes en lekker eten en drinken, is er lekkere live muziek van diverse bands. De organisatie is er deze keer in geslaagd om de bands Deep White , De Klik en Party Cruzer vast te leggen.

Het programma voor de dag

09.30 – 11.30: inschrijven voor toerrit en lunch

11.30 – 13.30: inschrijven voor alleen toerrit

10.30 – 16.00: motormarkt

13.30 – 14.30: De Klik

15.30 – 17.30: Deep White

18.00 -……: afterparty binnen bij Den Hamse Bok met Party Cruzer

De opbrengst van deze dag gaat naar Stichting Dongense Jeugdraad, de organiserende Stichting van (onder meer) de Dongense Zomerspelen

Deep White
Vijf doorgewinterde muzikanten en een leadzanger met echte classic rock strot, die weet dat je als frontman moet entertainen. Alle zes delen ze een grote passie voor de songs van Deep Purple, Whitesnake en David Coverdale en dat brengen ze live ook over op het publiek. Dat is de succesformule van Deep White met hun tributeshows van Deep Purple en Whitesnake! Deep White heeft het ver geschopt tijdens editie 2016/2017 van de Clash of the Coverbands (beste coverband Zuid-Nederland). Mede dankzij dit muzikale avontuur hebben ze op de nodige Nederlandse podia mogen spelen en is Deep White er klaar voor om België, Duitsland en de rest van Nederland te veroveren

Deze band gaat de lastige details die nodig zijn voor een echte Tribute beleving niet uit de weg en ze brengen daarmee een live performance op het podium die het origineel erg goed benadert. Alle grote hits maar ook minder bekende songs komen voorbij! Als je je ogen dicht doet dan waan je je terug in de tijd als of je aanwezig bent bij een authentiek live concert.

De Klik
De Klik is een trio. Drie mannen die al sinds mensenheugenis muziek maken. Drie mannen die heel veel meters gemaakt hebben op podia in binnen- en buitenland. Mannen, die hun hart hebben verpand aan muziek maken op een welhaast ambachtelijke manier. Gewoon mooie covers spelen, uit de tijd dat muziek nog met de jand gemaakt werd. Geen poespas, geen kapsones, geen valse pretenties…gewoon goudeerlijke muziek uit het hart. Spelen op een manier die in het moment goed voelt. Elke keer weer anders, elke keer weer verrassend, maar altijd met passie en overtuiging. Nummers die je misschien kent, misschien ook niet. Songs om op weg te dromen of om hartstochtelijk mee te zingen. Echte muziek, ontdaan van alle overbodige opsmuk. Gitaar, piano en zang, that’s it! Meer is niet nodig. Nieuwsgierig geworden. kom dan vooral kijken en luisteren en laat je verrassen.

De Klik is:

Hans van den Bosch – keigoeie gitarist
Frank van Heteren -weergaloze toetsenist
Dré van den Bosch – zanger met ingebouwde klankkast

Check: https://www.facebook.com/De-Klik-170225280386725

Party Cruzer
Popband ‘Party Cruzer’ bestaat uit 3 ervaren en professionele muzikanten: gitaar en zang, bas en zang en drums.  Deze muzikanten hebben stuk voor stuk jarenlange ervaring in het circuit. Het repertoire van ‘Party Cruzer’ bestaat uit nummers uit de jaren ’60, ’70 en ’80 en hits van nu.

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen