Kindercollege: TikTok

Foto:

Vind jij TikTok helemaal geweldig? Probeer je altijd mee te dansen, maar zijn de dansjes nog wat lastig? Of heb je juist veel plezier in het dansen? Dan is het Kindercollege TikTok iets voor jou!

Op woensdagmiddag 22 juni leer je van alles over TikTok van een mediacoach van Theek 5 en ga je onder begeleiding van een dansdocent van Het KunstPodium aan de slag met je eigen dansje. Kom jij gezellig meedansen?

Iedereen kent de app TikTok wel, maar hoe kun je deze app goed en veilig gebruiken? Mara van der Weijden, Mediacoach van Theek 5, legt kort uit wat de app precies inhoudt en wat je er mee kunt doen. De dansfilmpjes op de applicatie zijn enorm populair, daarom gaan we zelf aan de slag met een eigen dansje. Dansdocente van Het KunstPodium, Lindsy Derks, begeleidt de dansworkshop en leert je alles over de dansjes voor TikTok. Let op! Er zijn maximaal twintig plaatsen beschikbaar. Vol is vol.

Over kindercollege
Theek 5 Dongen organiseert maandelijks het kindercollege. Elke vierde woensdag van de maand zijn kinderen van 6 tot 12 jaar welkom in de bibliotheek. Wij nodigen elke maand een interessante ‘docent’ uit die jouw kind alles kan vertellen over wat hij of zij in het dagelijks leven doet! De kinderen mogen hen alles vragen en ze laten ook nog eens hele gave dingen zien!

Aanmelden
Het Kindercollege: TikTok vindt plaats op 22 juni van 14.15 tot 15.15 uur bij Theek 5 Dongen, Hoge Ham 126. Aanmelden kan gratis via www.theek5.nl/activiteiten of in de bibliotheek.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen