Inschrijving De Dongense Dorpsquiz 2022

Foto:

Na 2 jaar gedwongen afwezigheid gaat heel Dongen weer quizzen op 1 oktober 2022. De zesde editie van De Dongense Dorps Quiz kent weer, uitdagende vragen, ludieke opdrachten, en natuurlijk een geheime opdracht en om alvast een tipje van de sluier op te lichten: we gaan samen racen!

De inschrijving voor De Dongense Dorps Quiz is op zondag 15 mei 2022 tussen 10.00 en 12.00u in Museum Frans van de Mosselaar, Watertorenstraat 1, 5102 AG Dongen. Uiteraard zijn daarbij ook al de eerste punten te verdienen. Het inschrijfgeld bedraagt € 50,00 per team en dient ter plaatse contant of per PIN afgerekend te worden. Breng een balpen en het ingevulde inschrijfformulier mee! Deze kun je op www.dddq.nl downloaden.

Om kleinere teams tegemoet te komen zullen er minder, maar niet minder gemakkelijke, vragen gesteld worden. Mocht er niemand van het team in de gelegenheid zijn om op 15 mei fysiek in te schrijven, dan is er altijd de mogelijkheid om vanaf 16 mei online in te schrijven via https://www.dddq.nl/inschrijven-dddq-2022/ . Dit is mogelijk tot donderdag 30 juni 2022. LET OP! Er is maar plaats voor 150 teams en vol is vol.

De zesde editie van De Dongense Dorps Quiz vindt plaats op zaterdag 1 oktober. Zoals gebruikelijk is de start op een bijzondere locatie in Dongen. De feestelijke prijsuitreiking zal plaatsvinden op zaterdag 15 oktober in de Cammeleur. Wij van De Dongense Dorps Quiz hebben er weer zin in! Tot 15 mei!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen