Gratis Live Concert in de Cammeleur

Foto:

Na een corona pauze van 2 jaren zijn veel culturele verenigingen druk in de weer met het organiseren van allerlei activiteiten. De agenda’s lopen snel vol omdat iedereen de verloren tijd wil inhalen. Binnen onze muziekverenigingen in Dongen is het enthousiasme ook duidelijk waarneembaar. Repetities draaien weer wekelijks en allerlei concerten en/of projecten zijn gepland.

Op zaterdagavond 23 april 2022 vanaf 20.00 u vindt er een Lenteconcert plaats in de grote zaal van de Cammeleur te Dongen. Zowel de Seniorenharmonie Dongen onder leiding van de dirigent Jan Schoemaker als het Middenorkest van de Koninklijke Muziekvereniging Dongen onder leiding van dirigent Ad van Groesen zullen een gevarieerd programma ten gehore brengen. Gezien de beperkte bezetting van Seniorenharmonie Dongen wordt dit orkest ondersteund door een aantal gastmuzikanten o.a. van Muziekvereniging Da Capo uit Rijen. Deze samenwerking is eerder ontstaan voor de coronaperiode met een 3-tal Kerstconcerten in december 2019.

Wij nodigen u dan ook van harte uit om dit concert bij te wonen en te genieten van de muzikale kunsten van beide orkesten. In het Grand-Café van de Cammeleur kunt u terecht voor een drankje.

Het concert is gratis en de grote zaal gaat open om ca. 19.45 u. Vanaf 19.00 u bent u welkom in de Cammeleur in het Grand-Café

Cookieinstellingen