Nieuw in Dongen: Sorella Pasta & Pizza

Foto:

Vanaf dit weekend is er in Dongen een extra mogelijkheid om heerlijk Italiaans eten te laten verzorgen en bezorgen. Bas van Dongen, bekend van de populaire Cafetaria LEF (waarmee Bas overigens ook gewoon doorgaat) start samen met zijn zus Wieteke een nieuw avontuur.

“Na maanden van voorbereiding start voor ons een nieuw avontuur. Naast haar huidige baan en mijn huidige onderneming starten wij samen SORELLA PASTA & PIZZA. Sorella heeft als betekenis ‘zus’ in het italiaans. Hoe mooi om dus naast LEF een ZUSteronderneming te starten. En vooral bijzonder om dat met mijn eigen zus. ‘mi sorella’ Wieteke te doen.”

“Vanaf vandaag is onze website www.sorella-dongen.nl actief, aldus Bas. “Via de site bestel je eenvoudig en snel Italiaanse maaltijden die kunnen worden afgehaald, maar ook kunnen worden thuisbezorgd. Wij brengen dus letterlijk de Italiaanse sfeer op de keukentafel met Pasta’s en Pizza’s, maar ook met Antipasti en Dolce. Wij hebben al veel leuke plannen voor de toekomst, maar willen ons nu vooral richten op een goede basis, dus het bereiden van vers en authentieke maaltijden voor thuis! Het wordt een grote reis door Italië!”

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen