Toch nog carnaval! Zorg dat je er klaar voor bent.

Foto:

Met de versoepelingen die eraan lijken te komen, komt het vieren van carnaval in het Peeënrijk ook weer nadrukkelijk in beeld.

De optochten zijn helaas dit jaar niet te zien, maar her en der worden al ideeën bedacht en initiatieven ontplooid waardoor er tijdens carnaval 2022 toch gefeest kan worden. Zo zijn de voorbereidingen voor de Slentertocht op zaterdagmiddag 26 februari in een vergevorderd stadium. Ook Stichting de Peeënstekers is bezig om te kijken wat er dit jaar wèl kan. Natuurlijk vind je op dongen.nieuws.nl in de aanloop naar het feest der feesten altijd de actuele ontwikkelingen op dat gebied.

Ben jij er inmiddels ook klaar voor? Bij Dongense Dingen vind je de artikelen waarmee je jezelf en je huis helemaal in de juiste sfeer kan brengen. Naast allerlei leuke emblemen, hangers, het Peeënrijks monumentenschild en de Lampkesoptochtpuzzel is Dongense Dingen is het officiële verkooppunt voor de merchandise van Stichting de Peeënstekers. Dus ook voor onder meer de originele Peejevlag, de enige echte Peejesjaal en de originele Pin van deze carnavalseditie kun je terecht bij Dongense Dongen aan de Hoge Ham 159.

De Skyline van het Peeënrijk is natuurlijk ook een prachtig item voor je raam om te laten zien dat het oranje-groene bloed door je aderen stroomt. Ook deze kun je nog bemachtigen voor carnaval. Bart van Kerkhof van Dongense Dingen legt uit: “De Skyline van het Peeënrijk is een enorme hit. Het is dan ook een geweldig mooi artikel.  Hij is beschikbaar in diverse maten, standaard is dat 40 cm breed, maar de skyline is te bestellen tot een breedte van maar liefst 120 cm. Er wordt begin volgende week nog eenmaal een bestelling gedaan bij de leverancier van deze skylines. Deze komen dan een week voor carnaval binnen. Wil je dus zo’n mooie skyline voor je raam of op je muur, dan kun je deze nog bestellen tot en met zondagavond 13 februari. Dat kan in de winkel aan de Hoge Ham 159 of via de webshop www.dongensedingen.nl. ”

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen