Dongense Petra tweede bij NK puzzelen

Foto: Pix4Profs/Jan Stads

Onlangs werd het NK puzzelen georganiseerd door Pix4Profs, dat de afgelopen maanden een aantal uitdagende puzzels op de markt bracht.

Via een groot aantal nieuws.nl beheerders is dit kampioenschap onder de aandacht gebracht, waarbij de deelnemers werden uitgedaagd de puzzel van het schilderij ‘Amandelbloesem’ van Vincent van Gogh te leggen in zo kort mogelijke tijd. Meer dan 50 deelnemers uit het hele land gingen deze uitdaging aan  “Natuurlijk kregen we ook te horen dat vele deelnemers de puzzel moeilijk vonden, maar goed het is dan ook een wedstrijd” aldus Jan Stads, eigenaar van Pix4Profs

Foto: Pix4Profs/Jan Stads

Het NK puzzelen werd uiteindelijk gewonnen door Renate uit Sittard met net een half uur verschil met de runner up Petra uit Dongen. Verder vielen in de prijzen Natasja uit Made en Caitlin uit Assen.

De winnaar kreeg als beloning de 5 puzzels in de bus die Pix4Profs tot nu toe uitgaf, aangevuld met twee puzzels die pas in september uitkomen. Daarnaast ontving de winnares ook 2 informatieve en leuke boeken. De drie anderen ontvingen de vijf door Pix4Profs uitgebrachte puzzels.

De puzzels die Pix4Profs tot nu toe uitbracht (waaronder de prachtige Lampkesoptochtpuzzel) zijn te bestellen op winkel.pix4profs.nl

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen