12e editie zomeractiviteiten voor senioren

Foto: Pixabay License/MabelAmber

Stichting Welzijn Ouderen Dongen is blij dat het aantal Covid besmettingen zo goed afneemt en de maatregelen versoepelen. Daarom is voor dit jaar weer een activiteitenprogramma samengesteld.

De activiteiten zijn veelal in de buitenlucht of binnen met de mogelijkheid om afstand tot elkaar te behouden. Er is een diversiteit aan culturele, sportieve, culinaire en educatieve activiteiten uitgezocht voor deze zomermaanden.

De boekjes zijn te verkrijgen op de volgende locaties: Mijzo Dongepark, Stichting Welzijn Ouderen Dongen (SWOD), de Leest, Ontmoetingsruimte Europlus, Ontmoetingsruimte Dr. Maassen, Jeu de Boules, Theek 5, het gemeentehuis, de Geubel en Coop ‘s Gravenmoer. U kunt zich tevens inschrijven via de website van SWOD, www.swodongen.nl.

De activiteiten worden deze zomer georganiseerd tussen 14 en 28 augustus. De uiterste inschrijfdatum is 23 juli 2021. Heeft u vragen? Het kantoor van SWOD, Dongepark 1, is alle werkdagen geopend van 09.00 uur tot 12.00 uur. Per e-mail is SWOD te bereiken op [email protected] en telefonisch staan zij tijdens onze openingsuren graag voor u klaar op 0162-375296.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen