Van den Nieuwenhuizen niet naar Gewestelijke Finale

Foto:

Team Corné van den Nieuwenhuizen Schilderwerken Tilburg heeft de wedstrijd om het districtskampioenschap tegen team HMS uit Sprang-Capelle verloren. In de thuiswedstrijd verloor het al met 3-4. Nu speelde het team de uitwedstrijd. Ook deze werd verloren.

Deze keer werd het 5-2 voor team HMS. Verlies was er voor Ton Kemmeren en Embert Broekhoven. Zowel Embert als Ton moesten beiden een flinke achterstand accepteren. Zo zelfs dat deze niet meer goed gemaakt kon worden. Embert kreeg ook maar 42 beurten. Ton maakte nog wel een fraaie serie van vier caramboles. De eer werd gered door Toon Verbunt. Toon speelde in maar 45 beurten naar de eindstreep. Hij kwam uit op het mooie gemiddelde van 0.511. Hij maakte ook een mooie serie van vier. Door dit resultaat eindigt het nseizoen voor team Corné van den Nieuwenhuizen Schilderwerken hier. HMS gaat naar de
Gewestelijke Finale.

Voorjaarscompetitie van start
Ook dit jaar doet biljartvereniging ’t Vaartje met twee teams mee aan de voorjaarscompetitie van het district Midden Brabant. Deze week begint deze competitie. Team P.C. Kamp Scheeps- en Constructiewerken gaat deze week op bezoek bij team Touché in Hilvarenbeek. Team Corné van den Nieuwenhuizen Schilderwerken Tilburg speelt op donderdagavond 16 mei een thuiswedstrijd. Het moet het dan opnemen tegen team Babbelz uit Oosterhout. De wedstrijd in café en zalencentrum De Viersprong in Dongen begint om 19.30 uur.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen