Koen de Ruijter excelleert bij van Schijndel Masters Driebanden in De Valk

Foto: Pixabay/wadesign

Met 60 deelnemers is het toernooi op zaterdag 4 mei van start gegaan. Het wordt de 33e keer dat het kampioenschap wordt verspeeld, de wedstrijden vinden allemaal plaats in café De Valk.

In de voorwedstrijden wordt er gespeeld in 12 poules van 5. De beste 2 uit iedere poule plaatsen zich voor de kwartfinale, ook de beste nummer 3 over deze 12 poules gaat naar de kwartfinale. Verleden week zaterdag 11 mei werden weer 2 poules verspeeld voor dit kampioenschap.

Jos Rutters speelde een partij uit in 4 beurten en is samen met Dick van Zwietering nu in het bezit van de beste partij. Koen de Ruijter speelde in 5 en 6 beurten uit en scoorde een serie van 6, de hoogste tot nu toe. Koen speelde een fantastisch moyenne van 0,686, maar liefst 229% boven zijn gemiddelde. De deelnemers voor a.s. zaterdag 18 mei (er wordt dan gespeeld op 2 biljarts) zijn: Stefan Aarden, Lars van Delft, Thomas Groenendaal, Conny Timmermans, Bart Hultermans, Tjeu Boomaars, Joseph van de Ven, Dré van den Bosch, Johan Kreeft en Ronald van Eil. De wedstrijden starten vanaf 13.30 uur. Iedereen veel succes.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen