DongenIce: Floris’Hand Curlingcompetitie komt er weer aan

Foto: Sutedjo-Fotografie)

Dankzij de sponsoring van Floris’Hand komt er weer een mooie curlingcompetitie aan bij de 13e editie van DongenIce. Er zullen 72 teams gaan strijden om de winst, en daarmee uitdager zijn van de “Bobbies”, de winnaars van de vorige editie.

Floris’Hand is sponsor van de curlingcompetitie.
Bij Floris’Hand werken mensen die je verder helpen met je hypotheek, verzekeringen en bankzaken. Ze luisteren, adviseren en vergelijken tientallen hypotheekverstrekkers en verzekeraars voor je. Handig, want dan hoef jij je geen zorgen te maken over de best mogelijke oplossing in jouw specifieke situatie. Advies van Floris Hand kan je dan ook veel voordeel opleveren in je maandlasten. Ze curlen zelf ook mee, dus spreek ze gerust eens aan.

Snel uitverkocht
De Floris’Hand Curlingcompetitie was binnen 1 dag uitverkocht, wat veel zegt over de populariteit van dit sportieve wedstrijdelement tijdens DongenIce. Het schema van de wedstrijdplanning staat inmiddels online op www.dongenice.nl.

Speeldagen en finale
De speeldagen van de Floris’Hand Curlingcompetitie 2019/2020 bij DongenIce zijn op doordeweekse dagen van 21 tot 23 uur met uitzondering van de feestdagen én op een extra zaterdag 21 december. Op vrijdag 3 januari vindt de spetterende finale plaats.


De Bobbies zijn de winnaar van de Floris’Hand Curlingcompetitie van vorig jaar. (Fotografie: Sutedjo-Fotografie)

Muziek tijdens de curlingcompetitie
Op woensdag 18 december komen de Ladykantjes uit Oosteind langs, om het curlen nog gezelliger te maken dan het al is. Ook op de finaleavond zal er muzikale omlijsting zijn en wel van de Feest- & Blaasband de Vrije Tijdrekkers.

Mocht je geen deelnemer zijn, kom dan zeker de teams aanmoedigen langs de zijkant van de baan, en geniet van hun spel!

Winterse beleving op het Wilhelminaplein
DongenIce opent op vrijdag 13 december haar deuren op het Wilhelminaplein in Dongen. Vanaf 19.00uur kan jong en oud tot en met zondag 5 januari 18.00 uur komen schaatsen, roetsjen en genieten in de winterhuiskamer van DongenIce. Kijk voor het programma, de evenementen, openingstijden en mogelijkheden vrijwilligers en sponsors op www.dongenice.nl. D’ice to meet you!

Reacties