Kerstloterij Scouting Sint Jozef

Foto:

Doe mee met de jaarlijkse kerstloterij van Scouting St. Jozef en maak kans op verrassende en spannende kerstpakketten. Help één van de leukste jeugdverenigingen van Dongen en koop vanaf zaterdag 9 november 2019 onze loten. Ook dit jaar zal de opbrengst van de loterij worden gebruikt om grote uitgaven, zoals kampmaterialen, te bekostigen.

Voor het kleine bedrag van slechts 50 eurocent maakt u al kans op een hoofdprijs, maar u bent natuurlijk vrij om te bepalen hoeveel loten u bij onze leden koopt. Vanaf zaterdag 9 november 2019 worden deze door onze leden huis aan huis verkocht en ook op het Looiersplein kunt u hiervoor aanstaande zaterdagmiddag terecht. Naast de kerstpakketten zijn er dit jaar weer een groot aantal taarten te winnen.

Iedereen is welkom bij de trekking van onze loterij op vrijdag 20 december 2019 om 20:00 uur tijdens onze kerstviering in De Bergen. De winnende lotnummers worden ook op Dongen.Nieuws na de trekking bekend gemaakt. Bovendien zal de uitslag te zien zijn op onze website: http://www.st-jozefgroep.nl/ en op onze facebookpagina: http://www.facebook.com/scouting.st.jozef.dongen

Help de kinderen van Scouting St. Jozef en koop loten!

Reacties