Frans Verbunt exposeert ‘beelden van toen’ in de Cammeleur

Foto:

Gevoed vanuit zijn gevoel voor nostalgie en gedreven door de romantiek en techniek van de 19e eeuwse schilders houdt Frans Verbunt van 1 oktober tot en met zondag 17 november een tentoonstelling van klassieke schilderijen in de Cammeleur.

De tentoonstelling omvat stadsgezichten, zomer- en winterlandschappen, ijstaferelen, en rivier- en zeegezichten. Al zijn werken zijn uitgevoerd in olieverf op paneel of linnen, en zijn ingelijst.

Frans Verbunt schildert al vanaf zijn 12e jaar, kreeg in zijn jeugdjaren enkele jaren begeleiding van de Dongense kunstschilder en glas-in-lood kunstenaar Jan Willemen. Verder heeft Verbunt zich vooral als autodidact ontwikkeld. Na 37 jaar werkzaam te zijn geweest in de openbare energievoorziening en na zijn (pre)pensionering in 2000 was er weer voldoende tijd om intensiever met zijn schilderpassie bezig te zijn en ook diverse exposities te houden.

De expositie  loopt van dinsdag 1 october t/m zondag 17 november 2019 in de Cammeleur (Inspiratiekamer 1e verdieping en gangen 2e verdieping), Hoge Ham 126 , Dongen. De openstellingstijden zijn van maandag t/m zondag van 10:00 u – 18:00 u.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen