Dongen maakt zich op voor DDDQ 2019, waar speel jij?

Foto:

Langzaam maar zeker maakt Dongen zich op voor de vijfde editie van De Dongense Dorps Quiz, die aanstaande zaterdag ons dorp weer in haar greep zal nemen.

Meer dan 100 teams zullen hun uiterste best gaan doen om de felbegeerde DDDQ wisselbokaal te bemachtigen. Daarvoor moeten zij echter flink aan de bak met vragen, (doe) opdrachten en weer een aantal verrassende elementen.

Afgelopen donderdagavond vond bij Restaurant SED de captainsavond plaats. Van ieder team was de captain of een andere vertegenwoordiger aanwezig om door de organisatie gebriefd te worden over de ins en outs van de komende editie. Hoe vul ik de antwoordlijsten in, waar bel ik naar toe als ik ergens op vastloop, hoe pak ik dit allemaal het beste aan? De organisatie gaf een duidelijke uitleg over alle zaken rondom DDDQ zodat de vertegenwoordigers van de teams de Quiz der Quizzen vol zelfvertrouwen tegemoet kunnen zien.

Tijdens deze avond was er ook een filmpje te zien met daarin tips van het duo Tinus & Thieu. Bekijk het filmpje hieronder

De komende dagen zullen er op steeds meer plaatsen DDDQ vlaggen te zien zijn en zal de wedstrijdspanning  in Dongen van dag tot dag oplopen richting de grote apotheose van aanstaande zaterdag. Op zaterdag  5 oktober vindt de prijsuitreiking plaats tijdens een grote feestavond in de Cammeleur.

Fotograaf dongennieuws
Speel jij ook mee met DDDQ 2019? Laat ons weten waar jij met je team zit te zweten en waarom we juist jouw team op de foto moeten zetten tijdens de quizavond. Wie weet komt de dongennieuws fotograaf dan wel even langs op jouw speellocatie. Helaas kunnen we niet overal zijn maar de best gemotiveerde reacties maken in ieder geval; de meeste kans. Laat maar horen via [email protected] of onder dit bericht op onze facebookpagina. Kom maar op!

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen