Het nieuwe theaterseizoen gaat van start in De Cammeleur

Foto:

Aanstaande zaterdag 7 september trapt DonckHuys in De Cammeleur af met de eerste voorstelling van het nieuwe theaterseizoen.

Javier Guzman heeft dit jaar de eer om de eerste te zijn met zijn voorstelling ‘Guzmán’. Na de voorstelling ‘Ga-Bie-Jer’ is Javier weer terug met een spraakmakende cabaretvoorstelling. Hij kijkt terug op zijn grillige leven, zijn stormachtige carrière en vertelt dingen die je nog niet van hem wist.

Op 21 september verwelkomt Karin Bruers je, bijgestaan door 2 stagiaires vanuit de coulissen, in een warm bad van liefde. Zou het afgelopen zijn met de wild om zich heen schoppende en spugende cabaretière?

En meezingen mag tijdens de zondagmatinee op 29 september met Weet je nog wel 2, een koffer vol liedjes. In dit knusse programma verrassen Tony Neef, Maaike Widdershoven en Ruud Bos het publiek met prachtige Nederlandstalige liedjes die nooit vergeten mogen worden. Pareltjes van o.a. Frans Halsema, Robert Long, Wieteke van Dort, Toon Hermans en Adèle Bloemendaal komen voorbij.

Samen met Back to the Disco met de allerbeste ABBA-tribute band op 13 september kan het niet anders of september belooft een heerlijke maand te worden!

Er zijn nog kaarten beschikbaar voor bovenstaande voorstellingen en disco-avond; je bestelt ze via www.decammeleur.nl
We hebben er zin in!


 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen