36e Tractorbehendigheidswedstrijd Oranjestichting-Klein-Dongen-Vaart

Foto:

Al weer voor de 36e keer organiseert de Oranje stichting Klein Dongen Vaart de tractor behendigheid wedstrijd. We waren al een beetje gewend geraakt aan het pony terrein, maar het toeval wil dat er op 22 april een paarden concours wordt georganiseerd. Geen probleem, want Toon den Boer was bereid om zijn weiland aan de Vogelenzangweg ter beschikking te stellen.

We gaan er weer een gezellige wedstrijd van maken in Klein Dongen Vaart. Sportiviteit, gezelligheid en gezonde rivaliteit staan altijd voorop bij onze Tractorbehendigheid wedstrijd. Een wedstrijd voor dames, heren, veteranen en jongeren. De laatste jaren hebben we veel jeugdige deelnemers, bij de jongeren en de dames. Met de jeugd hebben we de toekomst. Voor ons een extra motivatie om er ook dit jaar, met een aantal nieuwe proeven, weer iets speciaal van te maken.

Dus kom allemaal op 22 april om 12.30 uur naar de Vogelenzangweg. De entree en het parkeren zijn zoals altijd weer gratis.  Deelneming vind altijd plaats met goedkeuring van de organisatie, en deelnemers dienen uiterlijk voor 12.00 uur in te schrijven.  Deelnemers moeten bij hun verzekering melden dat er deelgenomen gaat worden aan een behendigheidswedstrijd. Deelnemers dienen een geldig tractor rijbewijs of autorijbewijs B van voor 1 juli 2015 te kunnen tonen bij de inschrijving! Rond 16.15 uur wordt een demonstratie schapen drijven gegeven. Hierna vind de prijsuitreiking plaats en kan de afterparty beginnen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen