Op weg naar het Oranjeparkfestival: Alaniz Morizzette 

Foto:

De organisatie van het Oranjeparkfestival is er dit jaar weer in geslaagd om een verrassend en gevarieerd programma samen te stellen. dongen.nieuws.nl stelt in de laatste weken voor het festival de artiesten en bands voor die op 26 of 27 april de harten van de Dongenaren zullen proberen te veroveren. Deze keer in de spotlight: Alaniz Morizzette . Zij zijn te zien en te horen tijdens de Floris’ Hand Oranjenacht op 26 april van 20.30 tot 21.30 uur op het Hoppenbrouwers Podium

Alaniz Morizzette  is een rockband uit de Brabant. De band is opgericht in Dongen en bestaat uit Debbie Potters, Ferdy de Jonge, Adjan Emmen, Stef van Gelderen en zijn broer Jan van Gelderen. De band won in 2016 de landelijke “Battle of the Tributebands” en speelt sindsdien succesvol op veel festivals.

De band is een echte live-band en heeft veel tijd en energie besteed aan de originele Alanis Morissette sound uit de jaren 90. Om die reden wordt ze inmiddels de meest authentieke Alanis Morissette Tribute Band van Nederland genoemd.

De nummers van de Canadese zangeres Alanis Morissette zijn voor velen een feest van herkenning. Ze brak in de jaren negentig door met haar album “Jagged Little Pill” en ook in de top 2000 is Alanis Morissette zeker geen onbekende met hits als “Ironic”, You Oughta Know”, en “Thank You”. In 2018 was Alanis Morissette nog Live bij Concert at Sea. In 2019 staat de Alaniz Morizzette Tribute Band op Oranjeparkfestival. Dus schraap je keel en zing lekker mee met de hits! Wie bij een liveoptreden van Alaniz MorizzetteTribute Band geweest is kan beamen dat het publiek een belangrijk onderdeel is van de show waarbij niemand stil kan blijven zitten. Een muzikaal feestje.

Reacties