#yesIDOngen-dag 14 april: programma bekend

Foto: Babet Trommelen Fotografie / Liefdemoetjevieren

Op 14 april 2019 is de eerste #yesIDOngen-dag. Op deze dag is de landelijke Open Top Trouwlocatie route. Hier doen altijd enkele locaties in Dongen aan mee. Op deze dag is ook het gemeentehuis open en krijgen toekomstige bruidsparen te zien wat Dongen op het gebied van trouwen te bieden heeft.

Het volledige programma is in te zien in het online magazine: magazine.dongen.nl/yesidongen-dag.

Van visagiste tot juwelier
Tijdens de #yesIDOngen-dag presenteren ondernemers uit Dongen zich in het gemeentehuis. Dat wordt een complete beleving. Hapjes proeven, trouwringen bekijken, op de foto in de photobooth of kennismaken met de trouwlocaties. Ook is het mogelijk voor toekomstige bruidsparen om vragen te stellen over het trouwproces bij de gemeente en om kennis te maken met de trouwambtenaren van de gemeente Dongen.

Winactie
Bruidsparen kunnen ook een huwelijk* winnen. Hiervoor kunnen zij de gemeente, op een creatieve manier, laten weten waarom zij, of een vriend/vriendin/kennis/familielid, een huwelijk verdienen in de trouwzaal van de gemeente Dongen. Deze creatieve motivatie (bijvoorbeeld foto’s, filmpje) kan gestuurd worden naar [email protected] of via WhatsApp naar 06 – 21371283. De motivatie moet ook gedeeld worden op Facebook of Instagram met #yesIDOngen. De winnaar wordt op 14 april, omstreeks 11.30 uur in het gemeentehuis bekend gemaakt. *Bekijk de voorwaarden in het in het magazine: magazine.dongen.nl/yesidongen-dag.

Praktische informatie
Het gemeentehuis is op 14 april geopend van 10.00 tot 15.00 uur. Parkeren kan gratis op het terrein achter het gemeentehuis. Ook kinderen zijn van harte welkom! Vanwege de jaarmarkt in de Hoge Ham deels afgesloten. Hierdoor is het gemeentehuis niet bereikbaar via de Gasthuisstraat. Het gemeentehuis/parkeerterrein is bereikbaar via de Noorderlaan of via de Middellaan via het terrein van de Volckaert.

Blijf op de hoogte
Ga je trouwen in Dongen en wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen? Volg dan het instagramkanaal @yesidongen en de Facebookpagina van de gemeente Dongen. Ook kun je www.dongen.nl/trouwenindongen in de gaten blijven houden.

Foto boven: Babet Trommelen Fotografie / Liefdemoetjevieren

Reacties

article
106253
Op 14 april 2019 is de eerste #yesIDOngen-dag. Op deze dag is de landelijke Open
https://dongen.nieuws.nl/nieuws/20190328/yesidongen-dag-14-april-programma-bekend/
2019-03-28T17:03:43+01:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/88/2019/03/28170307/yesidongen.jpg
Nieuws