Jumbo Mgr. Schaepmanlaan voortaan 7 dagen per week geopend van 8.00 – 21.00 uur

Foto: Jan Stads/Pix4Profs

Advertorial Klanten van Jumbo Dongen aan de Mgr. Schaepmanlaan kunnen vanaf 1 april 2019 op alle dagen langer boodschappen doen. De winkel is vanaf 1 april iedere dag van de week geopend van 08.00 uur tot 21.00 uur.

“De gemeente Dongen biedt de mogelijkheid al langer voor Retailers om in de avond uren langer open te zijn. We zijn blij dat wij onze klanten met deze verruimde openingstijden nog beter van dienst kunnen zijn”, licht de nieuwe bedrijfsleider Dennis Hoondert toe. “Bij Jumbo doen we alles om rekening te houden met de wensen van de klant. Het is daarom erg prettig dat klanten ook in de avond uren hun boodschappen rustig kunnen doen.” Met het verruimen van de openingstijden biedt de heer Hoondert klanten die overdag werken de mogelijkheid om in de avonduren in alle rust de boodschappen te doen. “Een mooie bijkomstigheid is dat wij op deze manier ook meer werkgelegenheid creëren voor hulpkrachten en studenten die doordeweeks veel met schoolwerkzaamheden bezig zijn. Wij laten de keuze aan henzelf” aldus de heer Hoondert.

Nieuwe bedrijfsleider
De huidige Jumbo winkel aan de Mgr. Schaepmanlaan is sinds afgelopen week overgenomen door Filiaalmanager Dennis Hoondert. Dennis is al jaren woonachtig in Breda en heeft de uitdaging weggezet om de succesjaren van deze bekende Jumbo winkel in Dongen weer terug te brengen naar de jaren dat zelfstandig ondernemer Jos Sengers eigenaar was van de winkel. Dennis wil dan ook met zijn Jumbo winkel in het midden staan van alle gezellige activiteiten in Dongen en heeft zijn eigen markante manier om de Jumbo-formule te vertalen voor zijn medewerkers en zijn klanten. “Ik voel mijzelf de gastheer van de winkel en wil daarin een stuk naamsbekendheid opbouwen. Dat het niet alleen winkelen is bij Jumbo maar vooral: ‘Oh, daar in de winkel bij Dennis Hoondert’. Daar hoort service, sfeer en een sterke beschikbaarheid van producten bij.” aldus Dennis.

Verantwoordelijkheid
Door klantvriendelijkheid en gastvrijheid wil Dennis bewerkstelligen dat medewerkers vooral ook zelf beslissingen mogen maken om een klant in het zonnetje te zetten. “Ik wil dat al onze medewerkers zelf het initiatief en de verantwoordelijkheid durven nemen om onze klanten te verwennen, op elk moment van de dag”, legt Dennis uit. “Als zij bijvoorbeeld kinderen rond zien lopen op de AGF, een leuke smiley tekenen op een banaan of mandarijn of de kassière die een klant met gebak ziet afrekenen, even een leuke bos bloemen mee geeft wanneer de klant jarig blijkt te zijn.” Daarmee is het volgens Dennis echter nog niet rond. “Hoe leuk kan het zijn wanneer wij een week later even vragen hoe de verjaardag was? Tegenwoordig bieden wij iedere jarige klant die binnen een week jarig is, of geweest is, al 20% korting op de aankoop op ons gebak.” Met deze visie wil Dennis de positieve vibe terug brengen die klanten moet doen denken aan de tijd van Jos Sengers.

Verse maaltijden
De stijgende vraag naar verse maaltijden is ook Dennis Hoondert zeker niet ontgaan. “Klanten willen steeds lekkerder gaan eten, echter moet het minder tijd kosten. Hier gaan wij in Dongen op inspelen door komende maanden steeds meer horeca kwalitatieve maaltijden aan te bieden tegen Retail Prijzen. Denk daarbij bijvoorbeeld aan verse Lasagne of verse pasta maaltijden.” Deze uitbreiding op het assortiment biedt voor de Dongenaren een mooi passend gezond alternatief ten opzichte van websites als thuisbezorgd.nl. “De ruimere openingstijden bieden onze klanten dagelijks de mogelijkheid om tot negen uur in de avond een lekkere maaltijd te halen. Natuurlijk voor de ongezonde trek zullen wij ook onze eigen vers bereide pizza’s uit gaan breiden.” aldus Dennis Hoondert.

Reacties