Vier heerlijke moederdagcupcakes voor de moeder van Dewy Bosters

Foto:

De winnares van de Moederdag Cupcake-actie is bekend. Er kwamen zo’n 200 reacties binnen op de vraag welke moeder deze heerlijke cupcakes verdient. Uiteindeljk viel de keuze op (de moeder van) Dewy Bosters. Daarmee won zij vier overheerlijke Moederdag Cupcakes van PersonalTouch Cakes. Dat wordt dus smullen geblazen voor moeder Saskia deze moederdag.

Dewy ontving de cupcakes zaterdagochtend uit handen van Bart van Kerkhof van dongen.nieuws.nl.  “Dat is een leuke verrassing” aldus Dewy. “Toen ik de vraag zag welke moeder deze cupcakes verdiende heb ik meteen gereageerd. Ik vind dat mijn moeder Saskia deze zeker verdient. Zij werkt in het ziekenhuis – waar ze eigenlijk op de afdeling orthopedie staat – nu al een jaar mee op de corona afdellng en dat is zwaar en heftig werk, wat heel veel van haar en haar collega’s vraagt.

Saskia, op dit moment kei hard aan het werk in het ziekenhuis. Niet alleen op haar eigen afdeling, ook op de IC en spoed. Zij verdient deze cupcakes voor haar flexibiliteit en doorzettingsvermogen! Trots op mijn mama!🥰

Bart van Kerkhof van dongen.nieuws.nl zag de reacties op de vraag binnenstromen op de facebookpagina van dongennieuws. “De reacties waren soms hartverscheurend. Natuurlijk verdienen ze het allemaal om z’n doosje heerljke cupcakes te winnen. Met deze keuze laten we symbolisch onze waardering zien voor al het zorgpersoneel, dat al meer dan een jaar op hun tenen loopt om de benodigde zorg te kunnen blijven bieden.”

Wij feliciteren Dewy en natuurlijk Saskia van harte met deze smakelijke prijs.

Met dank aan PersonalTouch Cakes

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen