Addo Geerts Dongenaar van het Jaar 2018

Foto:

De stemmen zijn geteld! De afgelopen weken stemden de bezoekers van dongen.nieuws.nl massaal op hun favorieten bij de verkiezing voor de ‘Dongenaar van het jaar 2018′. Deze eretitel werd uiteindelijk toegekend aan Addo Geerts. Hij kreeg meer dan de helft van de uitgebrachte stemmen.

Zondagavond werd Addo thuis verrast en ontving hij de bijbehorende oorkonde uit handen van Bart van Kerkhof van dongen.nieuws.nl

Bijna 800 stemmen voor de diverse kandidaten kwamen binnen bij dongen.nieuws.nl, die deze verkiezing voor de achtste maal organiseerde. “Het grote aantal stemmen bewijst dat deze titel leeft.”, aldus Bart van Kerkhof, eigenaar van dongen.nieuws.nl en initiatiefnemer achter deze verkiezing. “Het is een titel die helemaal vanuit de Dongenaren zelf komt, zowel voor wat betreft de nominaties als de stemmen. Het is dus echt de ‘stem van het volk.’

De overige genomineerden waren Anton Euren, Helga van de Weele, Tom Mijnders en Joop Snijders

Addo Geerts
Addo Geerts was genomineerd vanwege diverse verdiensten die hij voor de Dongense gemeenschap heeft. Zo zet hij zich al 25 jaar in bij het brandweerkorps in Dongen. Hij was leidinggevende bij de grote brand bij TUF. Als officier van dienst werd Addo opgeroepen bij deze brand. Hij ontving veel complimenten vanuit alle korpsen voor de aanpak van deze brand en het voorkomen dat de brand over zou slaan naar andere bedrijven in de buurt. Daarnaast wordt Addo ook wel het fossiel van het Oranjeparkfestival genoemd. Onder zijn leiding, dit jaar voor de tiende keer wordt er door de sponsorcommissie elk jaar weer meer geld binnen gehaald voor de organisatie van het tweedaagse festival waardoor het festival alleen maar beter wordt. Addo Geerts is werkzaam bij de gemeente Dongen.

Vertegenwoordigers van de lokale media, te weten Thecla Bovenberg (Weekblad Dongen), Piet Eelants (dongenhomespot.nl) en Bart van Kerkhof (dongen.nieuws.nl) maakten uit de vele genomineerde kandidaten de uiteindelijke selectie van de genoemde vijf kandidaten. Wij danken deze collega’s voor hun medewerking.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen