Dongenaren op vakantie…de foto’s

Foto:

In  de onlangs verschenen glossy 200% DONGEN publiceerden we een selectie van de ingezonden foto’s voor de rubriek ‘Dongenaren op vakantie’. Er waren echter meer inzendingen. Daarom, zoals beloofd, een overzicht van alle ingezonden foto’s.

Wellicht haalt u er nog inspiratie uit voor een volgende vakantie.

Ingezonden door Anouk Mekes, locatie: Bardolino (Italië)

Ingezonden door Chai Breuer, locatie: Tenerife

Hierbij mijn vakantie foto op Tenerife bij het wel bekende waterpark Siam park, mijn favoriete plek

Ingezonden door Amy Schellekens, locatie Ibiza
…na een lesje Yoga op Ibiza!

Ingezonden door Yolanda de Reus, locatie: Zakynthos

“Het Zwitser leven gevoel op Zakynthos.”

Ingezonden door Henny Verwijmeren, locatie: Dongen

“Het mooiste plekje van Dongen .geeft altijd vakantie gevoel ”

Ingezonden door Mariëlle Luijten

“een foto van het kanoën van gisteren, voor de kids de 1e keer”

Ingezonden door Jan-Pierre Rooijakkers, locatie: Trolltunga Noorwegen

“Op vakantie in Noorwegen 2014 besloten we (met het gezin) om de Trolltunga (de trollentong) te gaan bezichtigen. Een gigantische rots die 700 meter boven het Ringedalsvatnetmeer uitsteekt.  De klim er naar toe is pittig, zeker de eerste paar kilometers zijn zwaar en werd er overwogen om wel of niet door te gaan.  Maar alee, we zijn er nu dus door! Na ongeveer 5,5 u klimmen bereikten we het prachtige en drukbezochte uitzichtpunt. Mede door het prachtige weer werd de inspanning beloond met een magnifiek uitzicht. En uiteraard foto’s maken op de rots zelf! Er zijn er bij die de benen over de rand laten bungelen en dan naar beneden kijken hoe hoog het is (!) Brrr.  De weg terug namen we het wandelpad langs de Magelibanen kabelbaan, met zo’n 3000 treden erg pittig al gaat het naar beneden. Na 12u waren we terug bij ons vertrekpunt. Absolute aanrader voor Noorwegengangers.”

Ingezonden door Jurgen en Tamara Kemmeren

Ingezonden door Stephan en Charissa Vermeulen, locatie: Montserrat, Spanje

Ingezonden door Esther van Dongen, locatie: Costa Brava, Spanje
Grote zus Mila met haar broertje Naut  op La Fosca Beach aan de Costa Brava.

Ingezonden door Marleen Boomaars, locatie: Kirchberg, Tirol

“Deze zomer was ik in oostenrijk, Kirchberg in Tirol. ik had de glossy natuurlijk meegenomen. En plaatste hiervan een foto op Facebook. En nog een die ik zelf erg mooi vond”

Ingezonden door David Janssens, locatie: Corcovado park, Costa Rica
Ik ben naar Costa Rica geweest voor 3 weken. Daar heb ik de foto’s geschoten die mij doen herinneren aan het pracht land. Ik heb een foto geselecteerd die ik in Corcovado Park heb geschoten tijdens zonsondergang. Het is volgens mij een net uitgekomen ei van de karreta schildpad bij zonsondergang.

Ingezonden door Maartje Dusée, locatie: Franse Alpen
“In de hele warme zomer van 2018 waren we op vakantie ergens in Frankrijk tegen de Franse Alpen. Toen het op de camping 38 graden was hebben wij met de kinderen de verkoeling opgezocht op de l’aguile du midi. Met de kabelbaan in 20 minuten van 1000 naar 3800 meter hoogte! (Letterlijk) Adembenemend mooi en vol respect gekeken naar de echte bergbeklimmers op weg naar de Mont Blanc.” 

Ingezonden door Annelies Akkermans

Ingezonden door Max van Kerkhof

Ingezonden door Yara Verschuren

Ingezonden door Eric Ermes, locatie: Santorini (Griekenland)


Ingezonden door Eric Ermes, locatie: Voerstreek Zuid-Limburg


Ingezonden door Sandra van den Akker, diverse locaties

“omdat we nog geen toeristen kiekjes hadden gemaakt hadden we op de laatste dag besloten dat we wel lopend een rondje door Madrid konden maken. (Stedentrip met vriendin Maureen die de foto gemaakt heeft)”

“Milaan, tijdens golden hour terwijl ik mijn lievelingsboek aan het herlezen was. (Golden hour is het moment dat de zon onder gaat en een gouden gloed creëert)(stedentrip met vriendin Maureen die de foto gemaakt heeft)”

“laatste dag van onze Yogaretraite in Frankrijk, helemaal zen”“was tijdens de yoga retraite in Frankrijk. Mijn lange lokken maken mij net als mijn sterrenbeeld een leeuw.” (Foto gemaakt door Sandra van den Akker)

Ingezonden door (Eric Ermes, locatie Eifel (Duitsland)

“Door de mooie zomer die we afgelopen zomer hadden , zoals onze koningin maxima zou zeggen een beetje warm vonden wij dat een verre vakantie niet hoefde dus gebroekt bij iemand uit Dongen die tegenwoordig een logies en paardenmanege Sonnenhof heeft in Bad Bertrich in de Eifel.(Stephanie en Alef Tange Oerlemans.)  Dus in het mooie moezel gebied. Zo wat doe je dan als het zo warm is als afgelopen jaar. Geen zee in de buurt, maar we blijven Brabanders. Dus bourgondisch. Overdag de mooie omgeving aan de moezel verkennen en dan tegen de avond de mooie druiven en ranken die je overdag heb gezien toch maar eens gaan proeven. Dus zoekt een mooi plekje (dorpje ) op, in ons geval Beilstein aan de moezel. Bij veel mensen wel bekend. En dan zoek je een leuk en mooi plekje op, dat was in ons geval een leuk wijn keldertje.

We gaan wat vermoeid op het terras zitten en er komt een lieftallige dame vragen, wilt u wat bestellen? Ach doe de kaart maar. Deze komt meteen en ons oog valt op het lekkere wijn –kaas proef arrangement op. Och doe dat maar. Dus de lieftallige vrouw komt terug met een lekkere plank vol met glaasjes en met cijfers van verschillende wijnen en een uitgebreid plateau met kaas. Ja het is afzien , maar we het ziet er geweldig uit en we krijgen het echte vakantie gevoel. Lekker wijntje, kaasje en broodje, wat wil je nog meer en dat naar zo’n warme dag. Nadat ik en mijn vrouw Michaela lekker genoten hebben vullen we in welke wijnen (cijfers op de plank) het lekkerste waren. En dan komt tocht de aap uit de mouw, je kunt ze ook bestellen en meenemen. En dat doen we ook , het was te lekker om het daar in de kelder te laten liggen. Nu liggen ze gekoeld in de ijskast en als het wat warm is dan trekken we een lekker flesje open sluiten de ogen en denken aan dat leuke en gezellige terras . En krijgen weer een beetje het vakantie gevoel. Wat zijn wij toch boffers dat we dit mogen mee maken.”

Ingezonden door Yvonne van der Linden, locatie: Puerto de Soller, Mallorca||

Ingezonden door Tessa Trommelen

Ingezonden door Claudia van Dongen, locatie: Frans-Polynesië

Tikehau

Morea

 

Fakarava

“Tijdens onze vakantie in Frans-Polynesië heeft het eiland Fakarava een onuitwisbare indruk op ons gemaakt. Niet alleen vanwege het witte strand en turquoise zeewater, veel meer nog vanwege de pracht onder de zeespiegel. We doken tussen tientallen grijze haaien, zagen dolfijnen en enorme barracuda’s. En als je duikt met reuzenmanta’s, staat de tijd gewoon even stil.”

Nieuwsgierig naar Frans-Polynesië of andere mooie bestemmingen? Op ons reisblog https://ctheworld.nl vind je nog veel meer reisinspiratie!

Ingezonden door Linda Hazenberg, locatie: strand Kijkduin

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen