Santa Night Run by Nadine op 22 December 2018

Foto:

Yesss, Na het succes van afgelopen jaar ook dit jaar weer de Santa Night Run by Nadine.

In een gezellige kerstsfeer worden deelnemers en toeschouwers getrakteerd op een leuke avond vol muziek, beweging en gezelligheid. En dat alles in het teken van het goede doel. Villa Pardoes en Spieren voor Spieren zullen voor deze editie onze steun krijgen. Ook dit jaar zullen er weer volop speel/ luchtkussens geplaatst worden in “De Salamander” zodat ook voor en na de run iedereen zich prima kan vermaken.

De DJ zal zorgen voor de beste hits en er word weer gezorgd voor een leuk startpakket met o.a. kerstmuts en een Led foamstick. Wanneer je als deelnemer origineel verkleed bent maak je kans op extra prijzen. Dus wees creatief!! De komende weken worden er interessante veilingitems aangeboden voor het goede doel. Dus hou dit in de gaten!! Dit jaar hebben we gezorgd dat bijna iedereen de mogelijkheid heeft om mee te lopen, individueel, als familie, als wandelaar enz.  Zo kan ieder op zijn eigen niveau/ tempo deelnemen. Ben je al enthousiast?

Je kunt je al inschrijven via www.santanightrunbynadine.nl of inschrijven.nl  En volg de ontwikkelingen van de Run via Facebook @santanightrunbynadine of de website. Voor vragen en suggesties kun je altijd contact opnemen met Team Santa Night Run via [email protected]

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen