Geef je op voor de Jeugd Prins en Prinses Verkiezing

Foto:

Je hebt hem vast al wel ergens zien hangen, de poster van de JPV:  de Jeugd Prins en Prinses Verkiezing.

Er zijn ook al een aantal kinderen die zich hebben opgegeven om mee te komen doen met de spelmiddag. Maar we kunnen nog wel een aantal jongens gebruiken die de Jeugdhofhouding komen versterken. Dus kijk eens in je klas, of bij je vriendengroep, of daar nog toffe kerels zijn die mee willen doen, en geef je dan snel nog op voor de JPV. Natuurlijk zijn de meiden ook nog van harte welkom.

Samen met de andere deelnemers heb je zondag 11 november in de Cammeleur een gezellige spelmiddag.  Als je dan daar je beste kant laat zien, kom je mogelijk in de nieuwe Jeugdhofhouding en ga je een geweldige mooie carnaval beleven. Misschien wordt jij wel de nieuwe Prins Dreke,  Prinses, Hofdame of ga je als Raad van 11 lid, een gezellige carnaval tegemoet.

En het wordt een speciale carnaval, want dit jaar is het feest, want:  Dreke is al 44 jaor een Peeke. Dus, zit je in groep 7 -8 of ben je 11 of 12 jaar……….spreek je vrienden en vriendinnen aan,
en geef je op !!!!!!! Het inschrijfformulier kun je vinden op de site: www.peeenstekers.nl Hopelijk tot 11 november, wij hebben er al zin in:
pee loof: de KinderKommissie.

Reacties