Ode aan Jacques Brel op 3 november in De Cammeleur

Foto:

Wie kent de prachtige songs van Jacques Brel niet? Op 3 november kan Dongen van zijn muziek genieten in De Cammeleur. Michael Abspoel (bekend als dé stem van ‘Man bijt Hond’) zingt dan de mooiste liedjes, waaronder Ne Me Quitte Pas.

Vive Brel! is een een intieme muziekavond met een voor iedereen herkenbare en persoonlijke touch. Aan de hand van persoonlijke verhalen neemt Michael zijn publiek mee in zijn hommage aan Jacques Brel. Ne Me Quitte Pas, Marieke, Amsterdam, Mijn Vlakke Land, Liefde van later en vele andere Brel-hits, ze komen allemaal voorbij.

Michael ontwikkelde al jong een grote passie voor de muziek van Brel en deze bleef altijd een belangrijke rol spelen. Zowel in de goede als minder goede periodes. Steeds waren er momenten dat de chansons hem weer inspireerden, troostten of hielpen om te blijven geloven in zichzelf. Michael stelt in zijn show de vraag: wat heeft Brel met ons gedaan? De nummers van Brel krijgen door het vertellen van persoonlijke anekdotes een extra emotionele en prachtige lading! Meer info: www.decammeleur.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen