Voedingscoach Monique Jolie – Nieuwe naam – zelfde service

Foto:

SlimSlankstudio heeft een nieuwe naam. Het bedrijf van Monique Jolie dat zich specialiseert in het begeleiden van klanten naar een gezond gewicht, gaat verder onder de naam ‘Voedingscoach Monique Jolie’. “De naam is gewijzigd, maar de activiteiten niet!” aldus Monique

Voedingscoach Monique Jolie is sinds 2015 gevestigd in het Business Point aan de Lage Ham 190 in Dongen. Daarnaast is er een vestiging in het Reeshof Business Centrum aan de Bijsterveldenlaan 5 in de Reeshof in Tilburg waar Monique ook al sinds 2011 actief is.

De kracht van Voedingscoach Monique Jolie zit hem in het feit dat zij altijd zelf alle intakegesprekken en consulten doet. “Ik vind het belangrijk om iedere klant de persoonlijke aandacht te kunnen geven die hij of zij nodig heeft” aldus Monique. “De nieuwe naam dekt dan ook veel beter de lading, je krijgt met mij een persoonlijke coach die je begeleidt gedurende het hele traject.”

Ondertussen heeft Monique als voedingscoach in haar twee vestigingen al honderden klanten begeleid. “Het doel van de klant is leidend” zegt Monique. “De een gaat voor 5 kilo gewichtsverlies en een ander voor 45 kilo. Als de klant gemotiveerd is gaan we samen aan de slag en voorzie ik de klant van de juiste begeleiding en producten zodat dat doel ook bereikt kan worden.”

Monique is PowerSlim voedingscoach én ervaringsdeskundige en weet als geen ander hoe het is om af te vallen en weer aan te komen, maar inmiddels ook hoe je op gewicht kunt blijven. “Het is mijn passie om mensen te begeleiden en te motiveren om ook weer lekker in hun vel te zitten.”

Samen met Monique stel je een doel samen waar je samen naar toe zult werken. Heb je een bepaald streefgewicht in gedachten, wil je gewoon weer dat ene jurkje aan kunnen of weer met zelfvertrouwen in de spiegel kunnen kijken? Met behulp van het PowerSlim programma en de begeleiding van Monique zul je een nieuwe leefstijl gaan ontwikkelen en je doel behalen.

Wil je ook weer lekker in je vel zitten, je vakantiekilo’s verliezen of over een paar weken met een maatje minder kerst vieren? Plan dan een vrijblijvend en gratis intakegesprek met Monique [email protected]

Reacties

article
101314
SlimSlankstudio heeft een nieuwe naam. Het bedrijf van Monique Jolie dat zich specialiseert in het
https://dongen.nieuws.nl/nieuws/20181019/voedingscoach-monique-jolie-nieuwe-naam-zelfde-service/
2018-10-19T13:13:40+02:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/88/2018/10/19131326/ps18.jpg
Nieuws, Zakelijk