Ernst & Bobbie op bezoek bij Noorderpoort voor Jumbo actie

Foto:

De leerlingen van KBS de Noorderpoort ontvingen donderdagochtend wel heel bijzonder bezoek. Niemand minder dan Ernst en Bobbie kwamen persoonlijk langs. Ze kwamen de kinderen op de hoogte brengen van de nieuwe Jumbo actie waarbij gespaard kan worden voor kaartjes voor de Sinterklaasshow van het razend populaire duo in het Chassetheater in Breda.

Ernst en Bobbie maakten hun opwachting in een indrukwekkende, megagrote limousine en kwamen het schoolplein oprijden om de kinderen, die al klaarzeten in de zitkuil, te vertellen over de actie: “we hebben goed en slecht nieuws” aldus Ernst. “Het goede nieuw is dat we binnenkort komen optreden in de buurt…het slechte nieuws is dat je geen kaarten kunt kopen voor deze show.” Gelukkig namen de artiesten de tijd om uit te leggen dat er dus wel gespaard kan worden voor kaarten. Ook maakten Ernst en Bobbie even tijd voor Juf Carol die deze week haar 50e verjaardag viert en inmiddels ook al 25 jaar in dienst is bij De Noorderpoort.

 

Sparen
Van woensdag 3 oktober t/m dinsdag 13 november ontvangt iedere klant één spaarsticker bij iedere €10 aan boodschappen. Bij 15 spaarstickers is de spaarkaart vol. Inwisselen van de spaarkaarten voor een ticketvoucher kan t/m zondag 27 november. Op de voucher staat een unieke code waarmee de klant tickets kan bestellen.

Ernst & Bobbie show
De klant spaart voor gratis toegang tot de show van Ernst en Bobbie, genaamd ‘een spannende verjaardag voor sinterklaas’. Deze show wordt gehouden op zowel 1 als 2 december in het Chassé Theater in Breda.

Extra actie met gratis kaartjes
Tijdens de spaaractie wordt er eenmalig een Bobbie-poppetje verstopt in Dongen. Degene die deze terugbrengt naar de Jumbo ontvangt voor het hele gezin gratis toegangskaartjes. Op onze Facebookpagina wordt een foto gepost met een hint naar de locatie. Zodra u de pagina liket, blijft u automatisch op de hoogte.

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen