CliniClowns evenement ‘Lallen en Lachen’ in De Hamse Bok

Foto:

Op zaterdag 8 september is het feest in de Hamse Bok en niet zomaar een feest.

Op deze avond gaan we lallen en lachen, aldus Matthieu Verlinde die deze avond samen met Ferry & Giselle van Kessel organiseert. Matthieu gaat op 22 september de Mont Ventoux oprennen tijdens het CliniClowns evenement Alpentocht ( www.alpentocht.nl) Vooraf is de uitdaging om op allerlei manieren sponsorgeld binnen te krijgen. ‘Lallen en lachen’ is één van de acties die geld op moet gaan leveren voor de CLiniClowns.

De avond begint op 8 september om 20:30 uur en het is zeer zeker de moeite om op tijd te komen want het is direct knallen en ontzettend leuk binnen komen met Patty Pitt! Maar er komt nog een arsenaal aan artiesten waaronder DE internethit van 2018: Benjamin de Ruijter. Uit Tilburg komt zanger Benno van Vugt, wereldberoemd geworden door Kermis TV, look a like van Willem-Alexander en natuurlijk zijn prachtige liedjes. Eveneens uit Tilburg komt ook niemand minder dan Ferry van der Zaande, wie kent hem niet? Zanger Davy uit Dongen was direct enthousiast om ook zijn steentje bij te dragen voor CliniClowns en is ook van de partij. Kijk voor de rest van de artiesten en meer informatie op www.facebook.com/actievoorcliniclowns

Hoe kom je aan kaartjes?
Er wordt een gastenlijst gehanteerd en je kunt hierop komen te staan door €5 te betalen in de Hamse Bok en je naam op de lijst te laten zetten. Een andere optie is een berichtje te sturen via Facebook messenger op de pagina ( www.facebook.com/actievoorcliniclowns) met de naam /namen die op de gastenlijst moeten komen en je mobiele nr. Je ontvangt dan een tikkie met een betaalverzoek en als je dat hebt betaald, sta je op de lijst.

Ferry raadt aan om hier niet te lang mee te wachten en zeker niet tot 8 september want de belangstelling is groot en er zit een limiet aan het aantal bezoekers. Om teleurstelling te voorkomen is het verstandig om snel je naam op de lijst te krijgen volgens uitbater van Kessel.

Dongen Nieuws houdt u de komende tijd op de hoogte van de acties en voorbereidingen van Matthieu Verlinde op de Alpentocht voor CliniClowns.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen