Het Nationaal Epilepsiefonds bedankt de inwoners van Dongen voor hun bijdrage

Foto:

De collecte van het Nationaal Epilepsiefonds heeft dit jaar in Dongen een bedrag van € 613,- opgebracht. De opbrengst van deze collecte is bestemd voor wetenschappelijk onderzoek, voorlichtingsactiviteiten en het organiseren van aangepaste vakanties voor mensen met epilepsie en individuele hulp. Hoe epilepsie ontstaat, is nog niet bekend.

Er is dus geld nodig voor onderzoek. Maar zeker ook voor voorlichting, aangezien veel mensen weinig tot niets weten over deze aandoening. Het geld voor de epilepsiebestrijding is dan ook hard nodig. Namens het Epilepsiefonds bedank ik de inwoners van Dongen die hieraan hun bijdrage hebben geleverd.

Epilepsie is een tijdelijke functiestoornis in de hersenen die zich uiten in aanvallen. Iedereen kan op elke leeftijd epilepsie krijgen en er kan helaas (nog) niets worden gedaan om het te voorkomen. In Nederland leven momenteel circa 120.000 mensen, waarvan 30% veel last heeft van aanvallen.

Met het huidige aantal collectanten was het helaas niet mogelijk om alle wijken in Dongen te lopen. Daarnaast viel de collecteweek in de week van de avond-4-daagse, waardoor niet alle inwoners bereikt konden worden. Heeft u de collecte gemist, maar wilt u toch alsnog een bijdrage geven? Dan kunt u een bijdrage overmaken op giro 222111/IBAN nummer

NL83INGB000022211 ten name van het Epilepsiefonds te Houten of een sms met de tekst EPILEPSIE sturen naar 4333. Met deze SMS geeft u een eenmalige gift van € 2,-. Daarnaast kunnen wij ook volgend jaar uw steun, maar ook nieuwe collectanten gebruiken. Heeft u vragen of interesse om volgend jaar te collecteren, dan kunt u een mail sturen naar het volgende emailadres: [email protected]

Collectecoördinator Dongen, Richard Vink

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen