Expositie “Kunst voor Kinderen”

Foto:

De Expositie “Kunst voor Kinderen” afgelopen zaterdag en zondag in de Lambertuskerk te Raamsdonk bracht Stichting Leergeld West-Brabant Oost mooi in beeld.

De diversiteit van kunst, die bewondert en gekocht kon worden weerspiegelt ook de diversiteit van kinderen in onze maatschappij, die om financiële redenen niet mee kunnen doen aan activiteiten die voor hun leeftijdgenootjes heel normaal zijn. Het werkgebied van LGWBO ligt in de gemeenten Aalburg, Dongen, Drimmelen, Geertruidenberg, Gilze Rijen, Oosterhout, Werkendam en Woudrichem.

Onze dank gaat uit naar de medeorganisator Jaap Hartman, de kunstenaars Arjan van Dijk, Ank van der Kwaak, Ans Bakker, Chantal Smits, Eugène Winter, Ger de Joode, Ineke Becht, Jaap Hartman, Lieske, Piet Joose, Ria Bekkers en naar de sponsoren Peter van Ballegooijen AH Sleeuwijk en het bestuur en vrijwilligers van Stichting Lambertuskerk voor hun hulp.

Ons motto: “ALLE KINDEREN MOGEN MEEDOEN WANT NU MEEDOEN IS STRAKS MEETELLEN” is door jullie inzet geweldig in kaart gebracht.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen