Nieuwe trainer HV Dongen DS 1: Stefaan Evens

Foto:

,,Na twee jaar weg te zijn weggeweest kom ik inderdaad weer heel graag terug naar HV Dongen om deze keer de dames te trainen en te coachen.”

Stefaan Evens is geboren in Neerpelt en nu vader van twee prachtige kinderen van 19 en 21 jaar en een plusdochter van 12 jaar woont momenteel in Hamont-Achel net aan de grens van Nederland.

Als speler heeft hij de meeste tijd van zijn leven doorgebracht in Neerpelt bij sporting Nelo. Vijftien jaar geleden is hij begonnen als trainer bij de jeugd van Lommel. Van daaruit naar DOS’80 uit Heesch de heren, Jupiter Eersel heren, Dhco Overpelt dames 2e nationale Belgie, HV Dongen Heren en de laatste 2 jaar de beloften van Sporting Nelo waarvan het eerste team uitkomt in de Be-Ne-Liga. De persoonlijke ambitie van de 48-jarige handbaltrainer is om met de dames van Dongen bovenaan mee te gaan draaien in de 2e divisie. ,,Talent is er in deze groep genoeg voor handen. Als we hier met zijn allen een groep van kunnen maken die elkaar in alles steunen en voor elkaar willen vechten op elk moment, dan denk ik dat we ver kunnen geraken!”

Ook HS1 trainer Rembrandt Lautenslager heeft weer voor een jaar bij getekend. En ook good old Jan Koreman is als jeugdtrainer weer terug op het handbalnest.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen