Cursus Spaans voor beginners in de Cammeleur

Foto:

Vanaf woensdag 11 januari 2023 start in de Cammeleur een cursus Spaans voor beginners A1 door docente Myriam Suarez-Sosa. “Spaans leren is een goede investering. Het is een van de meest gesproken talen ter wereld. Door Spaans te spreken kun je je dan ook op veel plekken redden. Bij mij leer je effectief en op een persoonlijke manier de Spaanse taal en cultuur” aldus Myriam.

Myriam Suarez Sosa
Docente Myriam Suarez Sosa uit Tilburg is al sinds  2004 werkzaam als docente Spaans in Nederland. In dat jaar startte zij ook haar eigen taalinstituut Suarez Spaanse taal & cultuur. Myriam werd geboren in Buenos Aires, Argentinië, en studeerde daar Spaanse en Latijns Amerikaanse Literatuur. Met het succesvol afronden van verschillende vervolgcursussen, specialiseerde zij zich in het aanleren van Spaans als tweede taal.

Myriam: “onderwijs is voor mij een zeer boeiend vak. Vanaf jong leeftijd had ik altijd al een grote interesse in mijn taal en in het onderwijs. Sindsdien ben ik nooit meer opgehouden met studeren, en met het verder ontdekken van het Spaanse idioom. De studie en het onderricht van mijn moedertaal meer is dan alleen werk, onderwijzen in het Spaans is namelijk een van mijn belangrijkste passies. In mijn vrije tijd, schrijf ik korte verhalen en poëzie. Daarnaast organiseer ik een leesclub in Tilburg, waar ik sinds 2001 woon. De Spaanse en de Argentijnse cultuur heeft mij beïnvloed in de veelzijdigheid van de Spaanse taal.”

De cursus Spaans voor beginners bestaat uit 20 lessen en wordt van 11 januari tot eind mei iedere woensdagavond gegeven in De Cammeleur. De lessen beginnen om 19.30 uur en duren tot 20.45 uur. De volledige cursus  kost € 411,00. Er wordt gewerkt met gerenommeerde lesboeken, zoals ‘Aula Internacional Plus 1’, het meest gebruikte studieboek Spaans ter wereld.

Voor meer informatie: www.suarez-spaansetaal.com
Telefoon: 06-15649076
E-mail: [email protected]

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen