Organisatie Santa Night Run by Nadine is er klaar voor

Foto:

Komende zaterdag is het zover. Dan gaat de Santa Night Run by Nadine van start. De startnummers klaar, kerstmutsen gestreken, lampjes gepoetst en de DJ staat te popelen om zijn plaatjes te draaien. Oftewel: de organisatie is er klaar voor!

Dit alles in teken van het goede doel Spieren voor Spieren en het belang van bewegen voor iedereen. Wat kan samen bewegen toch leuk zijn!! Alle vrijwilligers zijn gereed om er een succes van te maken. En vele sponsoren hebben dit project ondersteund. Dank daarvoor.

Luchtkussens, spelletjes, schminken, atletiek, een loterij, kerstborrel en nog veel meer. Het is er allemaal, voor groot en klein.  Je kunt je nog inschrijven op inschrijven.nl tot vanavond 21 december of anders zaterdag tussen 13.00uur en 17:00uur bij “De Salamander”.

Veilingitems
Ook kan men bieden op een aantal veiling items, waarvan de gehele opbrengt naar het goed doel gaat. Waaronder een ballonvlucht, Aan tafel met Nadine, een gesigneerd T-shirt en kookboek Dafne Schippers en nog wat andere items.

Ben je niet in staat mee te lopen, maar wil je toch een bijdrage doen of het beleven. Dat kan natuurlijk!!! Iedereen is welkom.  We gaan er een groot feest van maken. Wil je nog wat laatste informatie lezen of bieden op een veiling item kijk dan op Facebookpagina Santa Night Run by Nadine.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen