Open Atelier Conny Mahieu Levens-Kunst

Foto:

Op 28 en 29 oktober is iedereen welkom om het Open Atelier van Conny Mahieu Levens-Kunst te bezoeken. Zij heeft een fijne ruimte bij Basisschool Achterberg, in het Achterommeke. De ingang is aan de Veldstraat, tussen 19 en 23, Dongen.

Zaterdag en Zondag 13.00 – 17.30 uur. Zaterdag is een rustige kijkdag, Op Zondag is er een programma;
13.00 uur -± 13.30 uur Levendige lezing met als thema:
Gedachten over Creativiteit, welzijn en duurzaamheid
15.00 uur Naar aanleiding van het nieuwste werk vertelt
verhalenverteller Thecla Bovenberg een bomenverhaal.
16.30 – 17.30 uur kennismaking Vrije Dans en Beweging

De is helemaal in de ban van het werken met ei-tempera. Een verf die bestaat uit pigment, water en een eiderdooier. Niet alleen omdat het zulke heldere kleuren geeft, maar ook de techniek zelf die vraagt om veel aandacht en rust. Bovendien is het materiaal veel minder belastend voor het milieu.

Naast het maken van haar werk geeft zij ook cursussen en workshops. En ze begeleid via creatieve coaching, mensen die op zoek zijn naar ontwikkeling. Haar manier van materiaal en techniek verbinden aan thema’s leidt tot een ontspannen manier van bezig zijn. En het levert vaal verassende inzichten en inspiratie op over het leven. Vandaar de naam Levens-Kunst. In de lezing verteld ze daar meer over.

Een andere manier van je zelf ontwikkelen en bevrijden is Vrije dans en Beweging. Binnen de grenzen van wat jouw lichaam kan, volg je de muziek. Door de verschillende ritme’s worden verschillende manieren van bewegen aangesproken. Alles komt uit je zelf, niets moet. Aan het einde is er stilte, om te rusten en na te voelen hoe je bewogen bent. Wie dat eens wil ervaren kan de proefles meedoen op zondag van 16.30 tot 17.30.

Thecla Bovenberg bood spontaan aan een verhaal te vertellen, aangesproken door een van de laatste werken. Dat doet ze om 15.00 uur op zondag . Dat belooft dus een feestelijke middag te worden. Tussen de activiteiten door is het werk gewoon te bekijken.

Het is niet zeker of Conny en haar collega die ook in het Achterommeke werkt daar kunnen blijven. Wie een ruimte heeft of weet in Dongen kan contact opnemen met Conny 0638101898 Meer over Conny Mahieu Levens-Kunst vind je op www.levens-kunst.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen